Fantazi EP 2017

1. Кад је тешко, Слукас.

Шугаве су ми обје екипе, али нешто више навијам за кам бек Литванаца, неки продужетак да буде да Кузминскас натрпа.

2. Pa nama se otvara sve do finala jebem ti jos kad bi neko izbacio spance... Xdd

3. A niste mi verovali za svabu i grka jel da da niste a sta je sada ja sam bio u pravu a vi niste bili u pravu

4. на овом првенству све наопако, говно екипе избацују фаворите, ако се овако настави ми освајамо :Д

5. капирате, јер смо говно екипа :ДДД

6. Evo i marka sa pesimizmom pa nema sve se namesta kako treba

7. Još samo turci da naprave neki skandal sutra i sve je tip-top

8. A nismo bas tolka govna, izgubicemo od hrvata :DDD

9. Не говори то, мрачи и даље брт, не квари традицију.

10. A zamislite sad mi izgubimo od mađara aahahahah

11. A brate da igramo makar protiv crne gore pa da kao mozda izgubimo, ovako sa madjarima bas ono ne vidim nacin da izgubimo kucu bih stavio na nas i bobija indeks 25+

12. Pa jeste i ja, al' opet francuzi ono skoro remizirali u fudbalu sa luksemburgom a 1.01 kvota je bila, moguće je

Ono vreme je za neko najveće iznenađenje ikad na EP

Ok serem neka onda turci izbace špance nekim čudom (isto nemoguće)

13. имам шансу да покидам ово коло ал у следећем играм са макс осморицом :ДДДД

14. Povadiše me Papanikolau i Prepelić malo danas. Zato ostala trojica od danas ukupno imaju indeks 8. Jebem im mater baš malo.
    Pet igrača 45.6 danas.

15. Сутра Јовић, Богдановић и Боби, Вучевић и Воронцевич. Постоји шанса да останем са девет сутра.

16. Ако испадну и ЦГ и Рује.

17. Ja bih sad potpisao da ovo kolo pokidam a u sledecem da igram sa 8. Ovako cu imati bas jadan rezultat evo ko da gledam iako su mi samo tri igraca igrala danas sreder markanen i ulanovas, srederom i ulanovasom prezadovoljan al markanenu i treneru njegovom jebem mater oko 33 od trojice imam od kojih dvojica kostaju 280

18. Ја 47,4 од четворице. Издали ме Ертел и Мели, а сад већ имам проблем са измјенама, морам напоље Ертела, Кузминскаса и врло вјероватно Махмутоглуа. Ако га испуше Руси сутра, или не дао Бог Летонци, оде све у курац...

19. Papanikolau, valančijunas, belineli, svi 20+

I još na to lovernj koji je bio dobar i ertel koji je zasrao prejako, al' jbg njih sam imao u timu od ranije, nisam mogao da biram tu jer sam morao da izbacujem ulanovasa i markanena (ćao ps xd)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.