Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma ja bih ga izbacio da nisam imao drugih 5 koje sam hteo napolje. Mogao sam ja da izbacim njega al da mi ostanu: hruban, filoj, dzekson, neki debilko isto ne mogu se setim i tajs(e tu se pojebah jako ne znam sto sam bio zapeo da ga vadim valjda zbog lovernja i BATUMA). Da sam ostavio tajsa a izbacio markanena em bih imao 25 vise indeksa trenutno em bih ubacio 23,7 puta bolje izmene nego sto jesam. A jednog na 4/5 sam morao vaditi da ubacim bobija koji ce da ubije madjare a vrv i hrvate posle
E, koliko igraca iz iste repstacije sme da se ima u timu i da li raste broj kako se blizi finale?
Mislim da nema ograničenja.
Super, fala
Pa ja sam samo zato i isterao markanena (imao ga samo u poslednjem kolu protiv islanda) jer je bio preskup a ono, nadao sam se da za te kredite mogu više da dobijem od nekih jeftinijih igrača.
A za sutra baš mislim da će kuzmić da iskida mnogo više od bobija (u skladu sa cenom, naravno, ne mora po indeksima biti bolji)
Joj kad bi se desilo neko čudo da turčin pojebe španca, išao bih sa 10 u naredno kolo (ne računam to što mogu hartenštajna da ubacim jbg, ne znači mi ništa, em neće igrati em će mi 100+ poena blejati na klupi)
Meni Slovenci danas 48.4, ostala trojica -1 lol
Al imaću 10 aktivnih za četvrtfinale (računam da naši i Španci prolaze) , ako Hrvati pobede samo 2 ću imati eliminisana. Znači napred Hrvatska i Crna Gora
85 од шесторице, чекам шведа, јовића, гасола и махмутоглуа
Ja mogu u najgorem slučaju sa devet u naredno kolo, što je ok. Mada i dalje mislim da su velike šanse da odem sa 10.
Sutra mi igraju četiri najskuplja plus jedan kilaviji. Ali bože moj.
Ako sve bude po planu, sutra mogu da očekujem 70+.
Sad gledam ove okačene timove ovde, marko ima sasvim solidne šanse da mu 4 igrača prođe u naredno kolo, a stevan u najboljem slučaju ide sa 5 iz ovog kola xd
Nema nam lečkog ovde, šta li je lečki poradio
I duka isto
Ma ja sam baš očajno odradio ovo sad, idem sa 8 igrača gotovo sigurno u 1/4, plus su ova četvorica dosad uzeli nekih 42,43 poena samo, mada sutra tek igraju ovi kapitalci, od ovih danas nisam ni očekivao puno, mogao je pustovij jedino da uzme makar nekih 12, i ertel isto, al opet će imati rast svakako, zato sam ih i ostavio
iskreno se nadam da će gasol ali mark imati nekim slučajem 25 indeks sutra, to bi me izvuklo malo pošto ga niko osim mene budale i nema u timu xd
Sjebao sam se samo sto nisam imao muda da ostavim jednog klipana pa onda izbacim markanena i rizikujem da ostanem sa 9 boli me picka. A prvi sledeci ispod markanena 70 jeftiniji(jer porzingisa takodje imam). Doduse svakako bih izbacio tajsa al bih imao dijaoa ili furnijea i prepelica. Al onda bih mozda i bio diskvalifikovan hahaha
Ko ga jebe, neka bude kako bude svakako sam se jos jutros smorio kad sam video da se zatvara ranije nego sto sam mislio i da nemam tim koji sam hteo
Mislim da marku ne predstavlja problem sto ce igrati sa 9, samo nek ostavi mahmatoglua kao rezervni tocak jer mu je najjeftiniji a umesto ostalih kupi ubice neke i cao opet ide na 150+ sa onom timcinom
Edit: ipak ce imati bar 8 jbg xd
Ode mu i Kalnietis, i Mahmatoglu, i Lovrenj, i Kuzminskas i Valančijunas.
Dakle, u najboljem slučaju sa osmoricom, ali opet mu puca pička, će prihoduje, 430 od jebenih litvanaca, kupi tri ludaka i boli ga đoka. Ako Ruje popuše, onda će mu biti možda veća ludara. Jer mu ostaju Blažić i još tri lika koji duvaju đoku.
Al opet, realno će imati makar pet ubica.
Jedino duva kurac fazon ako puknu španci a mahmatoglu slomi nogu fazon.
Урекли смо му тим хвалећи играче.
E Marko bas ti je ekstra tim xD
проблем је што не знам која три лудака да убацим
јел реално да драгић кошта 235 хахахах
Trojicu koji idu u polufinale da ne bi opet imao problem: bogdan, rubio i dragic/porzingis to odluci sam
Ne može, šta god da proda, ima fazon samo za Bogdana i Dragića, Bogdana i Rubia i još jedno osrednjeg. Bogdan, Rubio i još jedan je dobar izbor realno.