vraćam se ja pijan sad iz grada i neka mala dečica idu na trening basketa, vidim im lopte, ja reko šta je kilnci, basket a, oni kao hehe, ja reko slušaj, bušiš na prodor ako nisi prošao ili izbacio pas na čoveka, prestani da treniraš oni su mi na to odgovorili tišinom i spuštanjem pogleda ali ja ipak mislim da sam podelio bitan životni savet
Tesko da sudije toliko navuku za turke. Nisu ni protiv letonaca uspeli a letonci mirni povuceni "gospodski" prihvatali odluke sudija. Spanci kad opale po ciganiji nece ni turci ni ove neiskusne sudije znati o cemu se radi ni koliko je sati. Ne mozes isciganisati spance jbg
нећу никога из дуела словенија летонија зајебаћу се опет
vraćam se ja pijan sad iz grada i neka mala dečica idu na trening basketa, vidim im lopte, ja reko šta je kilnci, basket a, oni kao hehe, ja reko slušaj, bušiš na prodor ako nisi prošao ili izbacio pas na čoveka, prestani da treniraš oni su mi na to odgovorili tišinom i spuštanjem pogleda ali ja ipak mislim da sam podelio bitan životni savet
Летонци ако овако буду расположени, могу се потући за медаљу
Može jedan dživdžan sa košarkaškom loptom umesto šoljice s kafom ovde xd
Lopta je okrugla
Руска је то школа.
Денда и овај његов исвршавали на микрофоне.
slovenija letonija zajeban meč biće
Летонци иду у 1/2ф.
Može lako da se desi da tri tima iz naše grupe budu u polufinalu
možda i 4 ako sudije budu šutirale braću gasol u jaja dok furkan zakucava
Tesko da sudije toliko navuku za turke. Nisu ni protiv letonaca uspeli a letonci mirni povuceni "gospodski" prihvatali odluke sudija. Spanci kad opale po ciganiji nece ni turci ni ove neiskusne sudije znati o cemu se radi ni koliko je sati. Ne mozes isciganisati spance jbg
Coa ubo i sa kuzmicem, mislim da je najbolje izmene napravio i da ce odvaliti ovo kolo
Za sad deluje dobro, kuzmić 10 za 5 minuta, samo ertel podbacio do sad
Ali sam u kurcu za polufinale već vidim jer nemam nijednog španca, moraću trojicu da ubacim sad ili da se kockam s pobedom letonaca nad slovencima
Бобан мрцина распала...
I mene jebe jbg, izbacio sam tajsa da bih ga ubacio
Исто.
Уби нас Келераба.
Kuzmić je baš burazer danas, konačno da ga dočekam, jebe me 3 kola k'o ovna
Ubi ih, 18 vec