Fantazi EP 2017

1. нећу никога из дуела словенија летонија зајебаћу се опет

2. vraćam se ja pijan sad iz grada i neka mala dečica idu na trening basketa, vidim im lopte, ja reko šta je kilnci, basket a, oni kao hehe, ja reko slušaj, bušiš na prodor ako nisi prošao ili izbacio pas na čoveka, prestani da treniraš oni su mi na to odgovorili tišinom i spuštanjem pogleda ali ja ipak mislim da sam podelio bitan životni savet

3. Летонци ако овако буду расположени, могу се потући за медаљу

4. Može jedan dživdžan sa košarkaškom loptom umesto šoljice s kafom ovde xd

5. Руска је то школа.

6. Денда и овај његов исвршавали на микрофоне.

7. slovenija letonija zajeban meč biće

8. Летонци иду у 1/2ф.

9. Može lako da se desi da tri tima iz naše grupe budu u polufinalu
    možda i 4 ako sudije budu šutirale braću gasol u jaja dok furkan zakucava

10. Tesko da sudije toliko navuku za turke. Nisu ni protiv letonaca uspeli a letonci mirni povuceni "gospodski" prihvatali odluke sudija. Spanci kad opale po ciganiji nece ni turci ni ove neiskusne sudije znati o cemu se radi ni koliko je sati. Ne mozes isciganisati spance jbg

11. Coa ubo i sa kuzmicem, mislim da je najbolje izmene napravio i da ce odvaliti ovo kolo

12. Za sad deluje dobro, kuzmić 10 za 5 minuta, samo ertel podbacio do sad

13. Ali sam u kurcu za polufinale već vidim jer nemam nijednog španca, moraću trojicu da ubacim sad ili da se kockam s pobedom letonaca nad slovencima

14. Бобан мрцина распала...

15. I mene jebe jbg, izbacio sam tajsa da bih ga ubacio

16. Уби нас Келераба.

17. Kuzmić je baš burazer danas, konačno da ga dočekam, jebe me 3 kola k'o ovna

18. Ubi ih, 18 vec

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.