Fantazi EP 2017

1. Ја 137,6 и чекам Махмутоглуа и Шведа. Слободно могу већ да прогласим да ми је ово најуспјешније коло до сада.

2. Ma sa pola gasa su igrali, verovatno đorđević nije ni hteo da forsira, bogdan ukupno 6 šuteva uzeo, micić bio na parketu 10-ak minuta, šta da se priča dalje

3. одиграли су као курац немој да се лажемо

4. ја сам негде на 152-153 + шарић + махмутоглу, најбоље коло до сад за мене

још да је ертел био на нивоу, очекивао бих сад 200+

5. дабогда умро

6. повлачим видим да ти бежим сто разлике :ДД

7. pređoste me svi posle ovog kola pih xd

osim ako ćaćo i mark gasol ne iznenade partijama života hah

8. Ja nikoga necu preci, opet padam mozda i van top10. I ujedno se iskljucujem iz borbe za vrh usro sam ovo kolo totalno

9. Imam oko 50 od petorice hahaha katastrofa ovekivao sam oko 100 od njih 5
    Edit: od sestorice hahaha raspad
    Edit: jos gasolu nije dan, solidan upuv sam ovo kolo probacu jos nesto ludacki veceras sa nekim idiotima koje niko nema i to je to ako upali upali ako ne pruzam ruku

10. oćel preći turci 30 poena nekako

11. који је бре курац гасолу

12. Evo ga, sad je počeo... Jeb'o mu pas mater, nije baš morao još.

13. Tako bre odmah mu zalepi tehnicku pa nek vrsi pritisak sad. Mamu im jebem tursku.

14. A ne znam, ne mogu ja za ove španske cigane nikako, navijam za turke ipak i radovaću se ako uspeju da pokradu špance, onda su stvarno mađioničari ako to uspeju

A gade mi se i oni jebem im seme, još je mrtva utakmica, pregadno za gledanje

15. Ma za turke bre navijam, ionako svi imate špance u timu, neka poispadaju svi, 'aajde sinane, 'ajde džedaje

16. PA POSTOJI LI NEŠTO LEPŠE NA SVETU OD GLEDANJA CIGANA ŠPANSKIH KAKO SU NEZADOVOLJNI SUĐENJEM? JA MISLIM DA NE

17. Ne, ipak mi je totalno svejedno kad gledam ova govna, veseli me i kad se turci nerviraju zbog sudijskih odluka

18. Ko ima caca ja imam

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.