Fantazi EP 2017

1. Bar jednog da sam pogodio u ovom kolu

2. haha baš sam to hteo da napišem

3. Bravo za ćaća, baš sam gledao za naredno kolo, pre bih njega uzeo nego rubia kamenjara, tj. prvi mi je pik od španaca uz gasola on

E jbg prelomiše ih španci

Edit: Da hoće sad kamenjar makar još trojku da ubode, ili da ga šalju na penale namerno

4. Jel ti frka za m gasola?

5. Ono kad je ostao sam sa gulerom ispod koša reko' jbg to je to, sad jebemumater ako mora u poslednjem napadu

6. швед мора да забије једно 30 ;Д

7. Haha kakav skauting aca petrovića, posle 1:09 vadi žorića iz igre, skontao da neće ići

8. Hhahaha

Pa i oce sved da se popiski malo po njima

9. леле швед убива

10. Jebe me šarić kao ovna, još mu ukradoše ovo polaganje i pisaše žoriću o.skok i koš

11. A ako i tomas uđe u problem s faulovima k'o simon, pa ukić mora da čuva šveda, hahah, ode burazer na 40

12. A da mi hrvatima damo micića, mi ćemo se ratosiljati bede, a oni će slaviti dolazak novog pleja kao isusov povratak, a zauzvrat nam mogu dati nikolinu pišek recimo, veća korist od nje nego od micića, ona bar ume da puši kurac.

13. DAITE STRIM HRTA DA UŽIVAM U HRVATSKIM SUZAMA KAD BUDE KRAJ

14. Kakvi ovnovi jebeni aahahahah

Ako izduvaju hrvati ja vodim pet iz ovog kola za 1/4f

15. Jedina mi je sansa da poduvaju hrvati. Ako prodju rusi pogodio sam svih 8 ekipa koje prolaze s akcrntom na svabu, grka i rusa ostali su bili ocekivani

16. Mozgov debilčina, usra mi tiket sad

Šarić dupla debilčina, jebe mi fantazi prejako, em je u minusu, em ako otpadne ode sve u pičku materinu

17. Katastrofa je atmosfera u timu kod Hrvata, Šarića niko tamo ne može da smisli. Ima priča onog jednog lika s mvp foruma što je bio na njihovoj utakmici u grupnoj fazi odmah iza klupe, kako ga svi ogovaraju međusobno

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.