Fantazi EP 2017

1. pa debil, umesto da igra kod nas, ionako smo slabi na 4

2. Šomi 23, da li ne vidiš igrača zvanog Milan Mačvan

3. ионако је чистокрвни србин сиг (сиг)

4. Al ozbiljno, verujem podosta u te priče o Šariću, deluje nekul, i ima te poteze koji ubiju volju za igrom ljudima, tipa proba neki prodor sa trojke brzinom stevčove keve kad je onoj gastarbajterskoj babi koju je čuvala treba pomoć, i onda popije bananu laganu

5. JEBE BAĆUŠKA KATOLIČKE SRBE

6. da gvozdene, ali mačvan je konj HA HA HA

7. Meni se nije previše dopalo ni kakvu je sezonu imao u Filadelfiji, brojke je nabio, ali je podosta neefikasan, loš procenat šuta, najnormalnija stvar je bila da pogubi 4,5 lopti po tekmi itd

8. Sta radi sved jebem ti nebo

9. Antonov se nije nešto pokazao

10. Pa vrati mozgova malo sve ti jebem 3 faula pa šta koji kurac imaš +15, idi na 25 kad već ne znaju gde su i završi to na 6-7 minuta do kraja aukurac

11. Haha coa umalo mozgovcina da promasi kucanje

12. Eto, čim ga vrati mozgov jebe (makar i ovako xd)

Još 2 koša 'ajde batke

13. Antonov se nije nešto pokazao

Haha

14. uvek navijam protiv hrvata, ali nekako nije to to kad im neko drugi uvali pjenis a ne mi.

15. Mada šta serem, bolje njega da sam uzeo nego Šarića

16. Jao jebeni šarić tek sad vidim da ima -5, hahah a ja se nadao da će da satre ovu partiju

17. Ja okrecem na hrt upravo

18. александаркг
    A da mi hrvatima damo micića, mi ćemo se ratosiljati bede, a oni će slaviti dolazak novog pleja kao isusov povratak, a zauzvrat nam mogu dati nikolinu pišek recimo, veća korist od nje nego od micića, ona bar ume da puši kurac.

+1389

19. brzinom stevčove keve kad je onoj gastarbajterskoj babi koju je čuvala treba pomoć

хахаххаха

20. Kod mene skremblovan, gledao bih celu tu, od onog početnog loženja u prvoj četvrtini do ovih trenutaka kad ne znaju 'de su

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.