Prijava

pa debil, umesto da igra kod nas, ionako smo slabi na 4

Šomi 23, da li ne vidiš igrača zvanog Milan Mačvan

ионако је чистокрвни србин сиг (сиг)

Al ozbiljno, verujem podosta u te priče o Šariću, deluje nekul, i ima te poteze koji ubiju volju za igrom ljudima, tipa proba neki prodor sa trojke brzinom stevčove keve kad je onoj gastarbajterskoj babi koju je čuvala treba pomoć, i onda popije bananu laganu

JEBE BAĆUŠKA KATOLIČKE SRBE

da gvozdene, ali mačvan je konj HA HA HA

Meni se nije previše dopalo ni kakvu je sezonu imao u Filadelfiji, brojke je nabio, ali je podosta neefikasan, loš procenat šuta, najnormalnija stvar je bila da pogubi 4,5 lopti po tekmi itd

Sta radi sved jebem ti nebo

Antonov se nije nešto pokazao

Pa vrati mozgova malo sve ti jebem 3 faula pa šta koji kurac imaš +15, idi na 25 kad već ne znaju gde su i završi to na 6-7 minuta do kraja aukurac

Haha coa umalo mozgovcina da promasi kucanje

Eto, čim ga vrati mozgov jebe (makar i ovako xd)

Još 2 koša 'ajde batke

Antonov se nije nešto pokazao

Haha

uvek navijam protiv hrvata, ali nekako nije to to kad im neko drugi uvali pjenis a ne mi.

Mada šta serem, bolje njega da sam uzeo nego Šarića

Jao jebeni šarić tek sad vidim da ima -5, hahah a ja se nadao da će da satre ovu partiju

Ja okrecem na hrt upravo

александаркг
A da mi hrvatima damo micića, mi ćemo se ratosiljati bede, a oni će slaviti dolazak novog pleja kao isusov povratak, a zauzvrat nam mogu dati nikolinu pišek recimo, veća korist od nje nego od micića, ona bar ume da puši kurac.

+1389

brzinom stevčove keve kad je onoj gastarbajterskoj babi koju je čuvala treba pomoć

хахаххаха

Kod mene skremblovan, gledao bih celu tu, od onog početnog loženja u prvoj četvrtini do ovih trenutaka kad ne znaju 'de su