Fantazi EP 2017

1. ACO ANALIZIRA KO ĆILMO

2. jebeno maltene vidim finale LETONIJA-RUSIJA

3. Što li će Aco Srbin da napiše na sportnet.hr forumu

4. Ovi strucni komentari su im jos jaci, prvo sto su razapeli sarica a drugo sto kaze ovaj MORAMO DA SHVATIMO DA I DRUGI IMAJU EKSTRA KVALITET I DOBRE TIMOVE hahaha legenda pa 20 i kusur godina imaju krs tim i sad odjednom i drugi imaju dobre timove xd

5. Pisaju i po acinoj taktici i po nezalaganju svih osim bb tacno ko ono ranije kad su nas svi kantali u fudbalu

6. Al' što ih sada i Slovenci tovare hahahah

7. Dobri su komentari na onome sto si okacio

8. Haha sad vidim ovu izjavu da je bio prelagan skauting, sve top, nabrijani, odrađen skauting, i onda pravi izmenu planinić - žorić na 1:09 od početka utakmice pri prvom kontaktu žorića i mozgova, hahah

9. A pratio sam malo tekstualni prenos na indeksu, u prvom poluvremenu sve pišu "BABO JE USPIO ZABIT TRICU", "BABO POGODIO KOŠ UZ FAUL", "BABO ODRŽAVA EKIPU U IGRI", kad je nastao raspad u trećoj, onda više nije bio babo, nego bogdanović, haha

Koji blam jebeni, BABO

10. Babo hahahhaha bacio sam im link onoga saric>jokic na ono remeovo

11. сабрали, преполовио сам предност овог првог педера а сад ћу попушити курчину са 8 играча, надам се да је и он имао литванце :ДДДДДДД

12. е сад шта купити за 467 динара а да не испадне

едит: богдан иде сигурно, за 264 треба узмем четворку и петицу

13. Slikaj da vidimo sta imas pa da onda kazemo sta kupiti

14. Najjači komentar koji sam video večeras:
    "Šariću, ne zaboravi ko ti je bio Šved".

15. највероватније иду хуан ернангомез и млађи гасол јебига

16. Ууу, уђох у 25 у генералном пласману, фино фино.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.