U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jbg ja samo 100 poena, al ok nisam mnogo ni ocekivao nakon sto sam zaboravio da napravim izmene pred ovo kolo. Kad se igraju 1/4finala?
Уто/сре.
И то од 17.45 да имате времена да направите измјене.
šved me izvuče na kraju kola, nije toliko loše ispalo iako sam od 6 igrača imao 30 samo
da nisam jebenog mark gasola ubacio bilo bi odlicno, taj potez me je izjebao baš za najviši plasman, sad ga moram držati i naredno kolo, jer moram da menjam ove ostale
У духу вечерашње утакмице.... Поиграјмо.
https://youtu.be/BWO4Lmx4hB8
Pa ja sam 116 nagurao jbt uuuu sad sam se bas obradovao al ozb. Ima sanse jbt idem sa 10 igraca videcemo samo da napravim dobre izmene a vala imam i sa cim
Hahahaha kakva dva imbecila da sam trazio dva veca retarda nikad ih ne bih nasao. Jos micic 35 ne mogu tih 5 da prezalim i dalje
https://i.imgur.com/HLUJ5jM.png
Jel još nekome 6 igrača ispalo
hahah jesi siguran ps?
http://i.imgur.com/ugkMrpd.png
mislim jedan debil je isti, al ovaj drugi je gori i od micića xd
Pa nije brate gori, micic je bio cak 35 jbt ovi idioti su bili 30. Znas li koliko je tih 5 moglo znaciti
Lazić bio 35, sad 18.6, ja Brančila imam, i nekog Gruzijca, isto 35 bio, sada je 22.96
Ok, ti si najgori, priznajem.
♥
Kaće otključaju
Sto ne otkljucavaju majku im jebem ako sutra uzmem da drkeljisem opet cu sranjo da napravim ko za ovo kolo
otključano
Nadam se da neće i slovenci i grci da puknu sledeću, jer onda nastavljam sa 9. A druga stvar, ako mi puknemo, slovenci puknu i grci puknu, sa 6 lolo
sklepao sam bez neke muke (šta ima i da se mučim kad imam 8 igrača, hahah)
hartenštajna ne mogu u tim ako hoću gasola jer su obojica centri i nema mađije koja može da se izvede da igram sa 9 igrača od kojih je jedan gasol (iako hartenštajn neće videti parketa al' jbg kao mogao bih da se nadam malo)
hteo sam rubia al' ostao kratak za par kredita (a u timu mi bleji lovernj sad sa 100 i mahmutoglu sa 75, kao bili su najjeftiniji za ostaviti, haha) pa se sad uzdam samo u pobedu naših, španaca, grka i letonaca, jedino to me čupa koliko toliko (a ni grci ni letonci nisu favoriti po kladionicama, kvote po 2 i malo preko) i ostavlja nadu da igram sa 10 u polufinalu, bilo ko da podućka od ovih, ode u kurac
ja se nadam da i slovenci i letonci prođu što je nemoguće jelte
Боље и са 8 квалитетних него са 10 да се навлачимо са кредитима. Усрали су ово, требало је како се одмиче такмичење да добијамо по још једну измјену, типа 4 за 1/4ф, ионако је преостали играчки кадар очајан. Ја сам за сад направио да сљедеће коло играм са 9, најјефтинијег који буде елиминисан ћу оставити и то је то.
Ako mi popušimo đoku ja mogu u najboljem slučaju osam da imam, imam četiri naša majmuna, a u najgorem slučaju šest. I to računam da su Španci sigurni u polufinalu.