Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jbg ja samo 100 poena, al ok nisam mnogo ni ocekivao nakon sto sam zaboravio da napravim izmene pred ovo kolo. Kad se igraju 1/4finala?
Уто/сре.
И то од 17.45 да имате времена да направите измјене.
šved me izvuče na kraju kola, nije toliko loše ispalo iako sam od 6 igrača imao 30 samo
da nisam jebenog mark gasola ubacio bilo bi odlicno, taj potez me je izjebao baš za najviši plasman, sad ga moram držati i naredno kolo, jer moram da menjam ove ostale
У духу вечерашње утакмице.... Поиграјмо.
https://youtu.be/BWO4Lmx4hB8
Pa ja sam 116 nagurao jbt uuuu sad sam se bas obradovao al ozb. Ima sanse jbt idem sa 10 igraca videcemo samo da napravim dobre izmene a vala imam i sa cim
Hahahaha kakva dva imbecila da sam trazio dva veca retarda nikad ih ne bih nasao. Jos micic 35 ne mogu tih 5 da prezalim i dalje
https://i.imgur.com/HLUJ5jM.png
Jel još nekome 6 igrača ispalo
hahah jesi siguran ps?
http://i.imgur.com/ugkMrpd.png
mislim jedan debil je isti, al ovaj drugi je gori i od micića xd
Pa nije brate gori, micic je bio cak 35 jbt ovi idioti su bili 30. Znas li koliko je tih 5 moglo znaciti
Lazić bio 35, sad 18.6, ja Brančila imam, i nekog Gruzijca, isto 35 bio, sada je 22.96
Ok, ti si najgori, priznajem.
♥
Kaće otključaju
Sto ne otkljucavaju majku im jebem ako sutra uzmem da drkeljisem opet cu sranjo da napravim ko za ovo kolo
otključano
Nadam se da neće i slovenci i grci da puknu sledeću, jer onda nastavljam sa 9. A druga stvar, ako mi puknemo, slovenci puknu i grci puknu, sa 6 lolo
sklepao sam bez neke muke (šta ima i da se mučim kad imam 8 igrača, hahah)
hartenštajna ne mogu u tim ako hoću gasola jer su obojica centri i nema mađije koja može da se izvede da igram sa 9 igrača od kojih je jedan gasol (iako hartenštajn neće videti parketa al' jbg kao mogao bih da se nadam malo)
hteo sam rubia al' ostao kratak za par kredita (a u timu mi bleji lovernj sad sa 100 i mahmutoglu sa 75, kao bili su najjeftiniji za ostaviti, haha) pa se sad uzdam samo u pobedu naših, španaca, grka i letonaca, jedino to me čupa koliko toliko (a ni grci ni letonci nisu favoriti po kladionicama, kvote po 2 i malo preko) i ostavlja nadu da igram sa 10 u polufinalu, bilo ko da podućka od ovih, ode u kurac
ja se nadam da i slovenci i letonci prođu što je nemoguće jelte
Боље и са 8 квалитетних него са 10 да се навлачимо са кредитима. Усрали су ово, требало је како се одмиче такмичење да добијамо по још једну измјену, типа 4 за 1/4ф, ионако је преостали играчки кадар очајан. Ја сам за сад направио да сљедеће коло играм са 9, најјефтинијег који буде елиминисан ћу оставити и то је то.
Ako mi popušimo đoku ja mogu u najboljem slučaju osam da imam, imam četiri naša majmuna, a u najgorem slučaju šest. I to računam da su Španci sigurni u polufinalu.