Pederi

1. Pricam sa drugaricom danas kaze zna ih 15ak, otvoreno pricaju o tome.. Ona cesto izlazi u njihove lokale kaze nigde se ne provede kao tamo. Svi su opusteni, imaju sipke one pa se vrte oko njih itd

Jel moguce to jebeno?

2. Da je to uzelo toliko maha jbt

3. У ГУЛАГ СВЕ !!

4. Искрено ја не знам ниједног нити знам икога ко зна иједног педера, јбг не живим у београду и даљој околини типа бечмен

5. 7 dana ti je ovo Pap

6. A i pisao sam za moje nemilo iskustvo u Mikser hausu kad je dvajes muških parova poskidalo majice i krenulo da se trlja dlakavim grudima i da se krljaju

7. Остр је скраћено од Острога ми?

8. a imaš i klubove i barove koji se zvanično reklamiraju kao gej

9. Романија

Искрено ја не знам ниједног нити знам икога ко зна иједног педера, јбг не живим у београду и даљој околини типа бечмен

reci mi u kom si mestu pod Romanijom da odma iskopam deset gej oglasa na internetu u njemu

10. Kad je u ovako maloj Banja Luci uzelo maha, mogu mislit sta se tek tamo desava

11. Ovo ostr ti je vrhunac danas papet, ne navaljuj dalje da ne usereš opet

12. e, Anarhist, samo da te ispravim, kaže se U BANJOJ LUCI, ne bi bilo loše da naučiš, pošto već živiš tamo ;D

13. Pederi!
    kao mali igrali smo se

14. ostr solidna skraćenica

15. Drug me moli mjesecima kao samnom ga nije sramota da idemo u neki svinger klub haha
    Dole kod Gm da l je posle Majdana s Rudnika kad se ide
    3500 kad odeš s ribom nekom 5000 kad odeš sam

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.