Pederi

1. e, Anarhist, samo da te ispravim, kaže se U BANJOJ LUCI, ne bi bilo loše da naučiš, pošto već živiš tamo ;D

Burek je samo s mesom

2. I ima neke 2 kurve dole da spavamo i dojebemo ako ne budemo jebali unutri
    Nema na sve misli

3. Ne znam, ne bi sa sestrom ljubomoran bio bih

4. Pisite o vasim iskustvima ja nemam jer zivim na selu znam samo sta mi ovi iz grada pricaju i kod Tese sam cuo da 80% politicara - u prkno jebe se

5. Sin najbogatijeg čovjeka u Mld je peder

6. Особа на нашој највећој новчаници је Гау

7. Moja najveća novčanica je od 500 evra XD

8. Не говорим о двјеста марака и Андрићу наравно већ о рсд

9. Lučiću pederu xD

10. Ima kod Tese Visekruna kad prica kako je Vulin jebo nekog klinca aktivistu u Prezidentu u NS.

11. 64% vukajlije je homoseksualno

12. sta mislite, kako znam? '_)

13. Зато што 64% профила на сајту су твоји лажни

14. Drug me moli mjesecima kao samnom ga nije sramota da idemo u neki svinger klub haha
    Dole kod Gm da l je posle Majdana s Rudnika kad se ide
    3500 kad odeš s ribom nekom 5000 kad odeš sam

Axaxaxaxa, Velereč, odma uz put na izlazu iz GM ka Rudniku sa desne strane, posle Spektrove fabrike, jeziva neka kuca da ti kazem, da je slikas za naslovnu i ispod naslov "MONSTRUOZNI ZLOČIN!!! SODOMA I GOMORA U MORU KRVI!!!"
    Bas me zanima na sta lici taj provod za 5000 din.
    Sve zamisljam deset likova dali po petaka, i sede onako u sobi i gledaju se axaxaxaxa.
    U nemackoj gazda plati da mu se dovezu pet-sest kurava da zakuvaju malo atmosferu, ali ulaz je 100-300 E, subota popodne-nedelja uveče, ima klopa i piće, privat soba se plaća posebno.
    Uglavnom, bez pistolja ja tu ne bih ulazio.

15. U Doboju imaš dvije svinger kuće, do jaja ekipa bude. Sve političari, advokati i kontroverzni biznismeni.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.