Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Кога ја имам?
glupo sto se timovi mogu vidjeti, u sustini 15ak igraca se vrte
А то јесте срањчуга.
A jebes ovo sranje
Gasi h2h pa da pravim novi tim
митке, исправно је јбг, имаш махмутоглуа за измену рецимо, да не помињем остале сад, али видећемо онда, ако мислите да је срање обуставићемо х2х и то је шта сад, мада и не смета толико јбг, свакако само првих 20 кола играмо х2х, после кад је битно га нема
Можда има нека опција да се искључи?
ШТА СТЕ ЗИНУЛИ КОЈИ КУРАЦ ШТА ЈЕ
добро шалио сам се.
неће се играти х2х до краја него у првих 20 кола, нико неће бити оштећен, без бриге. к'о да имате шта да кријете, ионако су вам тимови срањчуга
Па интересантније је јебем ли га... Кад питамо кедни друге ко кога има, па послије буде прц зајебо сам те, немам њега имам њега и то...
Ne zelim da iko vidi moj tim jbg prvi zasedne i samo stavlja iste koji ima prvi pratioc i ne moze da ga stigne nikako. Ili da ubacis neko iznenadjenje da napravis razliku od 10-20...
Ili gasite ako moze da se ne vidi, ili gasite h2h ili igram rekreativno ovo ko aba ligin
A jbg sranje je da se vide timovi, gasi ovo
Hahah koliko ovo veze nema, kao da dvojica igraju jbg
Uostalom, može se menjati do samog početka utakmice, kome smeta - neka se pička s ovim u 5 minuta do zaključavanja i eto kako da prikrije tim.
Neka ga sad ovako, ako je većina protiv, ugasićemo h2h.
I u fudbalskom čini mi se može da se vidi svačiji tim pa niko ne kuka jbg
Da je namesteno da se vide timovi posle zakljucavanja pa i ajde nekako, dok ne pocnu tekme malo sprdnje ovo ono ali ovo je najveca glupost koju sam ikada video sad kao igramo duka i ja h2h i ja pogledam i kao hm ima dekoloa ne smem ja da ga vadim izvadicu ajona jer on tu ima bjelicu tu mogu da se kockam sa slabijim pa da ubacim vonamejkera npr
Jebem im mater u usta najgori fantazi ikada
Znači za gašenje ste? Gasi se onda evo samo do kompa da odem.
Boli me kurac za fudbalski. Coa od nas 5 onlajn 4:1 je za gasenje
Uništiše ovaj fantazi
Sad tumbam u 20 do 7 nek popuse kurac malo i oni i coa jebo ga h2h
Ugašen H2H, proverite samo i potvrdite, s telefona sam ugasio.
Koga bre boli kurac za tvoj tim mejmune prejadan je ionako a i poslao si mi na pvt, a nisam ni gledao nešto pomno ionako svi vrtimo iste igrače
I sereš sad da menjaš išta, pa prvo kolo je lol jebe se bilo kome da krije