Euroleague Fantasy Challenge 2017/18

1. Aj ne jedite gomna, ne mogu tim da sastavim od vaših skečeva. Ko je stvarno povrijeđen?

2. е сад, сваиропулос отерао папаниколауа у свлачионицу на утакмици са пао-ом. није повреда, али може бити да ће бити изостављен због недисциплине, а можда је само хтео да га примири јбг да не звизне и коју техничку јер је приговарао нешто судијама.

Tako prošle godine kad se Itudis zamalo pobio s Džeksonom ja ubacim za sledeće kolo Higinsa (jer je neko od Teodosić/Dekolo bio povređen) jer sam mislio da Džeksona neće ni da uvrsi u tim za tu utakmicu a on odigra najnormalnije

3. Kolika se uloga moze ocekivati od Kozera, 0.93 kosta, brzo brzo brzo

4. U prvenstvu igra vrhunski, imao neki lud indeks skoro i imaće veliku minutažu i ovde

5. Stavicu ga, haha ne znam sta cu od para (kupio sam vezare na klupi)

6. Eh, fali mi tajni agent 007 da ukombinujem doncica dekoloa i sveda -.-

7. Da li je iko ubacio neke izmene koje nisu imbecili bez slika? :D

8. Ne vredi, moram da izbacim dekoloa rizik je moje srednje ime

9. Козер им је ваљда прва опција уз Дончића на позицијама 1 и 2. Мислим да ће се надавати асистенција према Ајону, Рендолфу и Кузмићу јер Браун неће играти, а и Данстон је неизвјесан.

10. Preko 20min je igrao sve tri u endesi

11. Добар Козер ја га чак у једној комбинацији имам на фантазију. Реал прејак на 1 и 2.

12. Zivojin Misic

Da li je iko ubacio neke izmene koje nisu imbecili bez slika? :D

Meni Tanasis jedini imbecil bez slike, ostali imbecili imaju slike.

13. Čekaj, ako ne igraju spanulis i brajan roberts, razmatra li iko strelnieksa, pa nema ko loptu da im prenosi jebote, igraće strelnieks 30 minuta makar.

14. Imam lika bez slike u prvom timu

15. Da nije bolden, mislim da je on bez slike? Nego pateev avg 15 haha to neki skeč?

16. сад видим да имамо парове за х2х већ (и што је јадно, можемо видети свачије тимове у лиги јбг капирам да ће бити дукиних сценарија јер ће сигурно неко покушавати да мења на пар минута до дедлајна)
    https://image.prntscr.com/image/YdtJDF9RSEGvko_15K0KAQ.png
    млатони - митке
    ја - дионисијо
    дука - псето
    анархист - лечки
    шоми - николас
    м. морел - стеван

све дербији јебемти, допада ми се ова лига

17. лол стеван какав је ово тим шта радиш бре брт

18. Мени на телефону само списак учесника стоји кад уђем у лигу.

19. може с компа, има распоред свих 20 кола и кликне се на овај мечап и онда искочи све

мислим писало је да ће бити тога јбг, само нисам провалио до сад, ваљда је изашло тек кад се попунила лига.

стеван има љуља и давидовца шкк

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.