Пјер Џексон је био зицер, али боље Грина узети, шта курац Џексон...
Ja ne znam koju je drogu pio pjer
Imam dve preljeposti od tima koje mi kvare Mitrović i Motum
Ludi džekson, još ako je kapiten nekome ovde, to je to, gasi ligu, 90 od jednog igrača, uh uh
Kaže mitke musli otpisan -> musli nabije 15 indeks za 10 minuta na terenu, hahah, e mitke mitke
Imam Džeksona u ovom timu gde mi je Motum, tu je Ajon kapiten i imam 185 + Tupan
Mislim da 90 posto ovde ima dekoloa za kapitena kud se izvuce govno malo kako ne ostade na 4 sa poluvremena ja se bas bio obradovao sto sam ga izbacio i metio klajburna
Al ima dvojicu idiota vec sada, bez sutra, dzona bolden(koga sam ubacio u tumbanju HVALA COA) I tiodor koji je svakako bio tu mejmunko mali kako se uvek za najgoreg uhvatim kad se troumim boze ima li te tako sam se i ozenio drugi put
Lol ovo ja zovem pisanje
Ја за сад 80,сутра још Швед, Грин, Андерсон и Синглтон.
Ps nije mi taj tim u ligi
Apdejtuje se tabela u toku kola, mogu da se vide trenutni rezultati
Zaklao me Tima dosta, ocekivao sam od njega...Za sad nije lose...106+3 sutra. Moglo je i gore da se De Kolo nije malo pocupao na kraju...
Tanano je to mitke, evo sad gledam, 130 + pangos, singlton, hanga (a ovo moje je prosek verovatno), sem ako ti šved nije kapiten, onda je fino
Pa nebitno dal je u ligi, svakako dobar tim
Ako ima pozitivnog sto sam akao u 5 do 7 to je sto sam izbacio timu mvp doduse tako usao coin tip letonac na pleju olimpijakosa opet hvala coa
:DDDD
Stec nula ima haha izgleda da sljaka dukin scenario
I ja sam slab jbg, ako nista makar sam ostavio kredita da dovodim bolje. I izmene mi u rastu, diop dobar je
Pa mogao si da prepišeš samo onu timčinu sa pvt-a i da ispišaš bez problema
Ono što mi je najbitnije bilo je da me niko ne ukanali sa cenom danas, i mislim da nije. Čak je i dešon tomas jebeni ispoštovao. I dobro bi bilo da bar dvojica od trojice sutra ispoštuju da ne budem u kurcu s izmenama.
Ja vec imam dvojicu za menjanje i to sa padom vrv a sutra nema ko da me sjebe ok sam klacemo se
e prvi sam za sad poz
Dzona bolden presolidan upuv.