Mislim da 90 posto ovde ima dekoloa za kapitena kud se izvuce govno malo kako ne ostade na 4 sa poluvremena ja se bas bio obradovao sto sam ga izbacio i metio klajburna
Al ima dvojicu idiota vec sada, bez sutra, dzona bolden(koga sam ubacio u tumbanju HVALA COA) I tiodor koji je svakako bio tu mejmunko mali kako se uvek za najgoreg uhvatim kad se troumim boze ima li te tako sam se i ozenio drugi put
Pa mogao si da prepišeš samo onu timčinu sa pvt-a i da ispišaš bez problema
Ono što mi je najbitnije bilo je da me niko ne ukanali sa cenom danas, i mislim da nije. Čak je i dešon tomas jebeni ispoštovao. I dobro bi bilo da bar dvojica od trojice sutra ispoštuju da ne budem u kurcu s izmenama.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Dzona bolden presolidan upuv.
Пјер Џексон је био зицер, али боље Грина узети, шта курац Џексон...
Ja ne znam koju je drogu pio pjer
Imam dve preljeposti od tima koje mi kvare Mitrović i Motum
Ludi džekson, još ako je kapiten nekome ovde, to je to, gasi ligu, 90 od jednog igrača, uh uh
Kaže mitke musli otpisan -> musli nabije 15 indeks za 10 minuta na terenu, hahah, e mitke mitke
Imam Džeksona u ovom timu gde mi je Motum, tu je Ajon kapiten i imam 185 + Tupan
Mislim da 90 posto ovde ima dekoloa za kapitena kud se izvuce govno malo kako ne ostade na 4 sa poluvremena ja se bas bio obradovao sto sam ga izbacio i metio klajburna
Al ima dvojicu idiota vec sada, bez sutra, dzona bolden(koga sam ubacio u tumbanju HVALA COA) I tiodor koji je svakako bio tu mejmunko mali kako se uvek za najgoreg uhvatim kad se troumim boze ima li te tako sam se i ozenio drugi put
Lol ovo ja zovem pisanje
Ја за сад 80,сутра још Швед, Грин, Андерсон и Синглтон.
Ps nije mi taj tim u ligi
Apdejtuje se tabela u toku kola, mogu da se vide trenutni rezultati
Zaklao me Tima dosta, ocekivao sam od njega...Za sad nije lose...106+3 sutra. Moglo je i gore da se De Kolo nije malo pocupao na kraju...
Tanano je to mitke, evo sad gledam, 130 + pangos, singlton, hanga (a ovo moje je prosek verovatno), sem ako ti šved nije kapiten, onda je fino
Pa nebitno dal je u ligi, svakako dobar tim
Ako ima pozitivnog sto sam akao u 5 do 7 to je sto sam izbacio timu mvp doduse tako usao coin tip letonac na pleju olimpijakosa opet hvala coa
:DDDD
Stec nula ima haha izgleda da sljaka dukin scenario
I ja sam slab jbg, ako nista makar sam ostavio kredita da dovodim bolje. I izmene mi u rastu, diop dobar je
Pa mogao si da prepišeš samo onu timčinu sa pvt-a i da ispišaš bez problema
Ono što mi je najbitnije bilo je da me niko ne ukanali sa cenom danas, i mislim da nije. Čak je i dešon tomas jebeni ispoštovao. I dobro bi bilo da bar dvojica od trojice sutra ispoštuju da ne budem u kurcu s izmenama.
Ja vec imam dvojicu za menjanje i to sa padom vrv a sutra nema ko da me sjebe ok sam klacemo se
e prvi sam za sad poz