Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
JEl realno da je Doncic vec ovakva igracina
ahahaha o jebem ti krv u picku, zaboravio sam sto sam stavio andersona umesto micova
Јебо ли ме Де Коло да ме јебо... Онако капитенски.
Колико се нервирам, јебем ти
Tek se sad vidi koliko je Teodosic znacio De Kolou... Jebo me dan...Mogao sam lepo Sveda na njegovo mesto i svi srecni.
Jos se mislim da li da ubacim Doncica i Rendolfa. Ma jok, bolje De Kolo i Sengelija
Ma lako je meni za njih...Imam ih obojicu, ali me Dekolo jebe ko da nismo rod, jos mi kapiten. eee zivote
https://vukajlija.com/forum/teme/72245-euroleague-fantasy-challenge-2017-18?strana=12#post_3808326
razbijam ovu igru
edit: imam i de koloa xd
Ja imam doncica a nemam dekoloa
Bar mi De Kolo nije kapiten. Mada bi mogao malo da odigra nesto u drugom
Lido - Durent za sirotinju
Lido je budala jebena, on će u toku sezone imati ili 5 ili 25+
Imao sam ga i izbacio, a nije mi ni nešto žao
Митке, где си прочитао оно за ауто фил?
Ја нашао само ово:
A: You need a full 12-player lineup in order to get points. That is, 8 starters and 4 bench players. Any team with less than 12 Players automatically gets 0 points.
Pa dukka scenario, sta je problem tu? :D
Ajde sad vi meni objasnite kako može da bude KlEjburn...
Ma pročitao i ja, vidi tamo (sa kompa) gde su nagrade i pravila, ne QiA, piše da samo u prvom kolu ima autofill-a, posle toga ide dukin scenario
A sto ne mlatoni? Pa amerikanac je valjda
Pa on sam kaže Klajburn, baš sam obratio pažnju kad je bio media day, 5 put sam vraćao da čujem
Ali on je sportista a sportisti su nepismeni jbg
Milutinov batke samo jebe i ne misli