U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jel jeo Dženan čvarke?
Bio taj dan ceo u va
Dzenan cvarci hahahaha PRELJEPO jesu ovciji? Xd
Nisam baš razumeo pitanje pa je bolje da sačekamo Duku da odgovori pošto on zna organizatora skupa
TUPAN me ukanalio ovo kolo
Pa mlatoni dzenan kao musliman pa ne mogu da budu svinjski nego ovciji fazon
Tako sam ja skapirao dati skech
Pa to i jeste bio skec, nije neki ali skecu se u zube ne gleda
Sto ne otkljucavaju mater im jebem da malo kombinujem bas mi se rotira dosta
Pa kažu da jeste, e sad je stvar što prave i pileće čvarke, pa ne mogu da ti sa sigurnošću kažem koje je jeo
Dusane lepo si izbegao poraz u h2h moze se reci
Dobro ako sam sedmi, mislio sam da ću opet u kanalu da budem od početka.
Šta se Stevi desilo, pa koliki debil moraš da budeš da ne sastaviš tim na vreme xe xe
A šta je bilo u h2h? Kako sam izbegao poraz?
Tako sto smo ugasili h2h ligu inace bih te PREGAZIO KAO PLITAK POTOK
Što smo ugasili? Dobro brt jednom U ŽIVOTU si bio bolji, shvatam da tebi to puno znači, ali lopta je okrugla, malo ja tebe pobeđujem stalno, malo ti mene jednom, druženje je bitno
Ugasili smo da te ne povredimo emocionalno, svi su znali da cu te odraditi i to ono bas jako snazno i do samog kraja
Hahaha pa ok, više puta sam tako bio povređivan, nije trebalo da prekidate zbog mene.
Eto, dozvolili ste da kragujevac organizuje h2h i to je odmah u startu bilo osuđeno na propast, vidite kako mitke lepo rukovodi ovim.
Pa mitke je covek domacin, kilograma ne bih komentarisao takvi ljudi ne zasluzuju ni da ih pljunes
Kad ce da otkljicavaju ovo, da najurim sekača meda.
Лијепе ријечи од обојице. <3
Ови слијепци написали коло се откључава пар сати након завршетка посљедње утакмице. Изгледа су мислили на пар десетина.
Mozda su mislili par dana, slabo spancima i turcima ide engleski xd
Ја и даље мислим да чекају Ајнштајна да васкрсне да им напише формулу за рачунање цијена играча.
Pa sto posto. Sad sede, mozgaju i pitaju se koji kurac da rade. Jebale ih i nove formule i nov format cena u evrima i kapiten i sve