Ma ne, i ja sam protiv toga da igramo ako se vide protivnički timovi, kom genijalcu je pala na pamet ta briljantna ideja da mi je znati, verujem da će dosta ljudi odustati od H2H onda. Samo još da vidimo kako će cene da se menjaju.
Znači igrači koji su bili najisplativiji u prvom kolu su Novakov ker, Papas, Grin i Serafan
Što poslednji, brate, sedmi si, u sendviču između Mlatonija i mene. A poslednji je Stec koji nije sastavio tim na vreme, a smejao ti se svojevremeno kad si ti isto uradio, ako se sećaš. Mada zar nije bilo priče o nekom autofilu tako da nikad niko ne ostane bez 12 igrača?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
јбг лечки, млатони-псето лоби је био прејак и нисам могао да се одупрем притисцима, подршке није било и морао сам да пропустим и обришем. :(
Kako bih pokidao dukku ju ju sreca njegova pa smo ukinuli
много би нам занимљивије било уз х2х, само кажем...
заправо ми још можемо да креирамо х2х мислим, са другим тимовима, али ко ће се јебавати са тим сад
Ma ne, i ja sam protiv toga da igramo ako se vide protivnički timovi, kom genijalcu je pala na pamet ta briljantna ideja da mi je znati, verujem da će dosta ljudi odustati od H2H onda. Samo još da vidimo kako će cene da se menjaju.
Znači igrači koji su bili najisplativiji u prvom kolu su Novakov ker, Papas, Grin i Serafan
A drugačiji je osećaj sad kad smo videli prvo kolo i kako su koji igrači odigrali, džaba, sjebaše sve
Agravanis, papanikolau, higins, robinson, moerman, micov, gudaitis, bjelica...
Izasle su i korekcije cena ne znam jeste izvalili. Tj nisu korigovane nego pise ko koliko ide gore/dole
где видиш то?
аха сад видим наставак није то то, тј. нису то цене, типа да ће дончићу скочити цена за 38к колико пише тамо
To ti je cena podeljena sa brojem poena, odnosno koliko ih plaćamo za svaki fantazi poen koji su zaradili
Kako nisu jebote? Singltonu pada za 355k jebate sledece kolo niko nema singltona sig(sig)
Kruno Simon -7, Meli -5 poena haha
Kalo bi me pokidao CoaBČ, jesam poslednji opet posle prvog kola?
Preko moba sam ne mogu sad taveli da nađem
Duka jesi bio na čvarkijadi?
Što poslednji, brate, sedmi si, u sendviču između Mlatonija i mene. A poslednji je Stec koji nije sastavio tim na vreme, a smejao ti se svojevremeno kad si ti isto uradio, ako se sećaš. Mada zar nije bilo priče o nekom autofilu tako da nikad niko ne ostane bez 12 igrača?
хахах добијају играчи 10% и кад су у минусу ахахах царски
ево имам неког имбецила из жалгириса на клупи, пише да је имао -1.1, дакле додали му 10%
A što piše da Mačiulis ima -3.3 kad je Real pobedio
Haha čekaj, pobedniku dodaju 10% pa da hahaha strašno
-.- омг
Mlato, jesam, drugarov ćale sve to organizuje, pa uvek tu negde. Jesi tad bio tu