Euroleague Fantasy Challenge 2017/18

1. ako si gledao onu tabelu onda je u zavisnosti od toga gde stoji plus prikazan:

rast kao

+200k

pad kao

+
    200k

2. sta bre regularno uzeli mi 130 bodova na pravdi boga

3. Jeste upuceni hoce biti siguran rast ovih, tipa serafin ili dzekson kao u proslom fantaziju? Misli citao sam ono zadjnih par utakmica i to, al nista ne kontam i ne verujem :)

4. I kako da znam koliki je indeks potreban za rast? Pomagajte ljudi ne znam gde sam, gde ste vi, pricajte mi, sta ima, kako kuci

5. Ovo prvo mislim da niko ne moze da ti kaze a ovo drugo-tabela ne postoji

6. Pa nikako :)

Svi natucaju neku formulu, pokušavaju da dokuče, oni iskusni fantazeri na ibn-u isto ne znaju 'de su.

Skroz sjebano deluje za sad, tipa gilu (kako kažu, nisam ulazio na fantazi) uopšte nije pala cena a imao je 0, pangos isto podbacio i ništa, budiboksnama.

7. I pored svih tih loših stvari, evo vidim da se žale na potencijalno najlošiju - na prelazu između prvog i drugog kola, mogao si da napraviš tim po starim cenama. Ne dobijaju se poeni koji su ti igrači osvojili u prvom kolu, ali zato su sad, kad su otključani trejdovi i kad su stavljene nove cene, i ti igrači dobili nove cene.

Znači - sačekaš kraj prvog kola, tek onda napraviš tim u kom se nalaze - Pjer Džekson, Luka Dončić, Kevin Serafan, Paulius Jankunas i ostali koji su izbriljirali u tom prvom kolu i sad, kad su promenjene cene, imaš tim koji vredi preko 11 miliona. Strašno.

8. Zivojin Misic

sta bre regularno uzeli mi 130 bodova na pravdi boga

Pa isto i meni jbg, govno je svakako, ali makar je koliko toliko regulisano (na stranu bagovi, o pravilima pričamo) za razliku od ovoga gde se ništa ne zna.

Edit: Čitaj dalje, lečki, obrisali su te timove valjda :)

9. Lecki mislim da to nije istina

10. Sad ne mogu da nađem ko je napisao da su obrisani, al' kapiram da će to sigurno rešiti jbg.

11. Tj ne vidim kako bi to moglo

12. Pa moglo je. Valjda dok su bili zaključani timovi mogli su da se prave novi za naredno kolo.

13. Aha, nov tim. Pa ok imas tim koji vredi 11mil i nula bodova koji ce ti kurac

14. Što se tiče promene cena, izgleda da je za igrače koji su dobro ili prosečno odigrali približno ovako - prvo kolo utiče na otprilike 10.5% cene. Evo primera

De Kolo - prvobitna cena 1 660 000, nek bude da se samo deli sa 100 000 da bi se dobio broj poena, znači 16.6 poena mu je prosek. Imao je 24.4 poena u prvom kolu.
    (16.6 X 0.895) + (24.4 X 0.105) = 14.857 + 2.52 = 17.377
    17.377 X 100 000 = 1 737 700 što je približno 1 740 000 koliko vredi jer se cene zaokružuju. Važi i za Ročestija i za još par ljudi koje sam probao, za Gudaitisa se razlikuje za 10 000, verovatno i za još ljudi jer verovatno nije tačno ova formula nego samo nešto približno. E sad za neke ljude koji su bili loši u prvom kolu to ne važi, tako da bog zna šta je tu uzeto u obzir.

I naravno, ovo vam verovatno neće ni malo pomoći, jer će u drugom kolu poeni sigurno nositi više od 10% cene, ovo je za sad jer je samo jedno kolo odigrano. Kompletnu formulu ćemo moći da ubodemo tek posle petog kola.

15. Nisu obrisani nego valjda imaju neku foru sa trejdovima, ali mrzelo me da čitam dalje. A može da znači, Ps, da skupiš najveći broj poena u datom kolu. Znači ti imaš tim od 11 miliona sad za drugo kolo, promeniš dva-tri igrača ako hoćeš i možeš da budeš prvi u tom kolu i da dobiješ nagradu. A u krajnjem slučaju, nije ni bitno da li ima te nagrade ili ne, to je baš veliki bag, ne bi nikako smelo da može tako da se pravi tim, na prelazu između prvog i drugog po starim cenama.

16. Previse komplikovano, ubacicu agravanisa i cao xd

17. E što si ga objasnio u pičku materinu, bolje da si prekopirao ceo post onog turčina xd

18. Voleo bih da vidim tilma kako ananlizira lečkijev post o cenama sad xdd

19. Hahaha nije Turčin, neko neko sa engleskog govornog područja :) A nije ni bitno, ne morate da računate jer vam ni malo ne pomaže, sigurno neće samo 10.5% da utiče na cenu od sledećeg kola

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.