Prijava

Da brat, u prvom kolu mislim da je duplralo tek kasnije. Sad vrv odmah.

Ništa onda, Đordan iz stil d best.

шта ја радим коју пичку материну, трака на дончићу, принтезис убачен уместо синглтона, гудаитис уместо милутинова. ок ми делује ово... до 16х данас...

и онда се мислим, ма шта јеботе још памтим како је ајон разјебао жалгирис прошле сезоне кад им се најебао мајке мајчине, а сад ем су тањи на центру литванци, ем је овамо кузмић повређен, рендолф повређен, па мора опет, дај му траку, ујебао те је у прошлом колу, неће и сад.

а и овај принтезис, шта курац кад се зна како јанкунас воли реал, испребијаће их к'о будале а ја бежим од јанкунаса од почетка сезоне, стави ипак јанкунаса ту... шта сад, аха нема средстава, дај онда нориса кола уместо мекалума, он је баш у форми џабе што звезда добро брани ту позицију, може бре може.

епилог:
дончић опет ојебао а мени опет без траке, ајон дегенерик, јанкунас испребијао реал али фауловима хаха, принтезис ојебао, норис кол 4, сутра ће мекалум набити 30+.

мршјебемтиматер па докле овако

Gagi Milosavljević indeks -11, je l' to negde blizu rekorda? Ne sećam se ko je prošle sezone imao oko -10, i to neki solidan igrač je bio.

Ko ima tri igraca u minusu ja imam

Ja sam srećom Slukasa zamenio Ročestijem, a kolo pre ovog sam isto njih rotirao

Vonamejker je imao -10 jednom prošle sezone

Da, vonamejker je to bio, tačno, zabo sam.

Da li i vama stoje neke lose cifre u preostalom budzetu ( u sva tri tima mi pise da sam u minus, a ostavio sam po 600 i nesto hiljada za naredno kolo)?

O jebo ih sveti Haralmpije nesposobne.

Ojebaću ovo kolo fantazija celog!

Jesi ti onaj prvi?

Ayon povredjen, ko ga ima neka obrati paznju.

Koliko los izbor na sf, par njih moze na 30+ a u isto vreme i na -5 osim kliburna klajburna koga ne mogu da uklopim nikako

Ko jebe fantazi ja jebem!

Analiza mi je jača strana

Onaj govnjar sa gitarom santana

како ово успем није ми јасно, саставим тим солидан и реко' то је то не дирам ништа, онда ми нешто кврцне и решим да ипак не убацим штимца, мекалума и синглтона

и тако оставим рендолфа и узмем тајуса и робинсона

и баш прибележим на папир да видим касније да л' сам се зајебао и резултат је штимац и мекалум 60+, рендолф, тајус и робинсон непуних 20.

то је то, обустављам даље, нема смисла ово, нереално колико успем да заговнам сам себи игру

мислим да с неким левим тимом имам четврти резултат кола, за мало, да је сат сад бих се сморио што нисам ставио траку мекалуму, овако ми се јебе

https://image.prntscr.com/image/7_zp99ZZTOiE-gVkytI4lg.png

Sta je sa rendolfom opet?

Svaka cast aco, jos da je u nasoj ligi, pa i da se popnes u prvih 10 :D

Ko je ovaj andro knego sto je prvi kod nas, sve iskopira iste igrace koje uzmem ja i ne mogu da ga stignem