Biznis

1. Pa ne radi Armin u kiosku

2. Лолек.... То са гарсоњером и кладионицом је солидна сиротињска спика на нивоу - Да имам милион евра, купио бих 10 станова и живео од најма....

3. to je cuvena jebaceva racunica sa stanovima.....ju ju ju...

nisam siguran kolko al ynam da neke ogromne pare treba da se poloze kad otvaras kladionicu. A da ne pricam onda ako nisi Knele licno kakve ces rekete morati da placas.

4. Држао је другар кладионицу, не знам је л' давао ишта, кладионица му је ваљда обезбеђивала телевизоре, слот апарете и то, али причао је да му је ситно остајало од зараде, типа 20%, 30% ил' тако нешто....

5. ja da imam para, mislim nije neka biznis ideja, ali iz drkanja, bih otvorio u knezu kao lokal za dvoje. Jedan sto da ima i dve stolice i konobar jedan da radi samo da sluzi to dvoje sto sednu i cekao bih da izadje prilog o mom lokalu u beogradskoj hronici i onda zatvorio

6. vidis da sam napisao iz drkanja, iz DR- KA-NJA!!

7. mislim razgrabile bi se picke glupe da sede u mom lokalu za dvoje stranci isto pa slikaju izbacuju na drustvene mreze a pice 500 dinara kisela 500 din kafa sedimo u UNIKATNOM I JEDNISTVENOM kafeu za dvoje ...

8. montazno da bude sve skovano od onih paleta

9. Izijem, došao bih u tvoj lokal, ali nemam djevojku, niti prijatelja, pa bih konobaru platio da sedi sa mnom i da popije jedan mutni sok ili šta želi već i snimili bi za novine i rastužili region

10. mene si već uspio da rastužiš

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.