Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa ne radi Armin u kiosku
Лолек.... То са гарсоњером и кладионицом је солидна сиротињска спика на нивоу - Да имам милион евра, купио бих 10 станова и живео од најма....
to je cuvena jebaceva racunica sa stanovima.....ju ju ju...
nisam siguran kolko al ynam da neke ogromne pare treba da se poloze kad otvaras kladionicu. A da ne pricam onda ako nisi Knele licno kakve ces rekete morati da placas.
Држао је другар кладионицу, не знам је л' давао ишта, кладионица му је ваљда обезбеђивала телевизоре, слот апарете и то, али причао је да му је ситно остајало од зараде, типа 20%, 30% ил' тако нешто....
ja da imam para, mislim nije neka biznis ideja, ali iz drkanja, bih otvorio u knezu kao lokal za dvoje. Jedan sto da ima i dve stolice i konobar jedan da radi samo da sluzi to dvoje sto sednu i cekao bih da izadje prilog o mom lokalu u beogradskoj hronici i onda zatvorio
Sranje ideja
vidis da sam napisao iz drkanja, iz DR- KA-NJA!!
mislim razgrabile bi se picke glupe da sede u mom lokalu za dvoje stranci isto pa slikaju izbacuju na drustvene mreze a pice 500 dinara kisela 500 din kafa sedimo u UNIKATNOM I JEDNISTVENOM kafeu za dvoje ...
montazno da bude sve skovano od onih paleta
Izijem, došao bih u tvoj lokal, ali nemam djevojku, niti prijatelja, pa bih konobaru platio da sedi sa mnom i da popije jedan mutni sok ili šta želi već i snimili bi za novine i rastužili region
mene si već uspio da rastužiš