Prijava

badvajzer
Fender Stratocaster
Zelen Lukac
badvajzer
Fender Stratocaster
badvajzer
Fender Stratocaster
badvajzer
Fender Stratocaster
badvajzer
Đoto
Cor7ez
labokv
paradoks naseg vremena:
zgrade nam sve vece a u njima sve manje dece, prijatelja na internetu sve vise a u stvarnosti sve manje, mnogo zurimo a nikad ne stizemo, sve vise gledamo sport a sve manje se njime bavimo, imamo vise para ali smo siromasniji duhom, zimi nam je u kuci toplo ali u srcu hladno

Pišete...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...gluposti.

pre 7 sati

"Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… “Je l’ ti puši ćale?”, “Je l’ mogu u WC?”, “Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici.

Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči."

Status Magazin | April, 2009

pre 2 sata

Gospodine,.... Gospodine, ja bih vas najlepše zamolio da prekinete da pišete takve gluposti i iznosite neistinu!

pre 3 meseca

juče

PEHAR
DOBIJA SE ZA: 20 odabranih iz kategorije
OMOGUĆAVA: Bolje mišljenje o sebi.

juče

pre 2 sata

pre 16 sati

"Vukajlija je domaći sajt, koji na izuzetno zabavan način aludira na čuvenu Vujakliju. Žargonskim jezikom objašnjen je velik broj pojmova našeg jezika, a kao korisnik i vi možete učestvovati u kreiranju sadržaja."

UrbanBug | 05. Februar 2008.
Uslovi korišćenja servisa vukajlija.com | Pomoć | Priznanja | Kontakt

pre 8 sati

Božijom pravdom, četvrta godišnjica njegove smrti pada na dan konačnog sloma njegovih krvnika. Ti budi sa anđelima, a oni će zanavek ostati talog. I ubice koje će sada pronaći i urednici koji su odbijali da objave čitulju posle pogibije i direktori bolnica koji su danima krili prave uzroke tvoje smrti i bezdušno lagali čitavu javnost. Počivaj mirno i neka ti je lakša beogradska zemlja u saznanju da si ih ipak pobedio.

Tog 24. decembra te nemirne 1996. godine niko nije mogao da ga odgovori od odlaska na miting opozicije. Najezda hiljada Miloševićevih pristalica iz provincije koji su dolazili na Terazije, na zakazani kontramiting, samo ga je još više učvrstila u uverenju da treba istrajati u borbi protiv onih koji su pokrali glasove. Na zabrinuti pogled majke Vidosave odgovorio je tog ledenog beogradskog jutra širokim osmehom i kratkim "Ne brini...".

Možda bi ja trebao da blejim samo na ovom topicu jer tebra šta god progovorim je ono gola glupost bar po vama.

Poštuj me da te poštujem - jedna od najboljih izreka.kad sam već ovde da napišem onako usput šta mi se danas desilo.Pio sam kafu u jednom kafiću sam da sredim misli tj da defragmentiram svoj mozak kako to volim da kazem u jednom momentu konobar pogledao za moj sto a mene bas u tom trenutku nesto zignulo u predelu stomaka,baš jako i iznenada pa je ispalo kao da sam se ja presavio zbog njegovog pogleda dignem ja ruku i viknem-vode.Čim sam popio vodu kao da ništa nije bilo

Mnogo neugodan osećaj, al dobro je da nije dijareja. Ne znam kako bi to opravdao.

Dal je moguće da je on toliko urokljiv da je to izazvao, istog trenutka kad me pogledao mene žignu zamalo i da viknem od bola

Mozda si bio zensko u proslom zivotu, a taj konobar ti je bio cedo, pa si se prisetio porodjajnih trauma.

A jos ti je zalije bilo sto ti se cedo u konobara reinkarniralo. I to urokljivog.

i to je moguće, reinkarnacija je čudo

Ne mogu da verujem da ljudi još uvek masovno ne veruju u reinkarnaciju, mislim daj koliki seronja treba da budeš da poveruješ u to da će tvoj ego i esencija tvog bivstvovanja zauvek ostati nepromenjeni

Vera u nešto je nastala usled straha od smrti

Tomu Kruzu kurdjel je bio Kuku Kruz, covek koji je doneo kukuruz iz Amerike u Jevropu, i tu se naselio, sad otkud opet Tom Kruz u Americi, ko ce ga znati.

ovo je pesma posvecena u cast starom kuku kruzu
https://www.youtube.com/watch?v=Kziiz249aSw

Apofis jel to imaš citat jebenog Bila Hiksa na profilu

Da, Bil Hiks veliki covek, najbolji komicar i mislilac svih vremena, za kojeg gajim neizmerno postovanje. Steta sto je umro mlad.

Kolka ste govna i kad biste uložili napor nešto pametno i korisno da napišete savršeno glupo bi ispalo.

Апофис
Da, Bil Hiks veliki covek, najbolji komicar i mislilac svih vremena, za kojeg gajim neizmerno postovanje. Steta sto je umro mlad.
pre 5 sati

Evo zapratio sam te, nadam se da ćemo se još družiti na sajtu jer mi je Bil jedan od omiljenih psihodeličara

Uvek druze, pricacemo.