Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ali čekaj, jebeš da si viši od njega?? Pa jel imaš 150 kila brate O.o
pa viši sam za 1.3cm otprilike...i imam 100 kila za tvoju informaciju -.-
a kolko si visok
pitaj olanika pa dodaj 1.3 i dobićeš odgovor ;)))
mozda si u stiklama visi od olanika za 1,3cm.ja ne znam koliki je ol ali ako ima kurcino od 22cm onda mora da je visok 210cm
VRATIMI
VRATI
BUNDU
@labo,a dobro sad,nisam divac,brate
Da li si moralni divac?
Divac je najveći kopneni moralni gmizavac
hhahahhahh
Hahaha
Hahahah solidan 8/10 Valtere
blejk grifin
blejk grifin dota noob
Moj glas ide autoru skocimis
odjebi od mene, pokušaju ljudski
Skočimiše, znaš ono kad sam rekao da iz mesare Vuk još nisam jeo nešto da se raspametim, e juče su prevazišli sebe s punjenim belim, nisam mogao da verujem da punjeno belo može da ispadne tako dobro
mene oduševe svaki put, pogotovo kad radi onaj matori, on mu baš jebe kevu
Punjeno belo nije neka majstorija. Džigerica u skrami je umeće za napravit. U Nišu samo u jednom bircuzu sam našao vrh džigerku, da se ropi u ustima. Kod Mace u đerdapskoj ulici.
Al ono, izgoreni stoljnaci i miris rakije bircuz, nemo neko da ode na ručak sa ženom i to. Xd
Ima u beogradu kod dve mace dve dzigerke u skrami. Po dva stoljnjaka progorena na stolu bleje i duplo mitise na rakiju. Moze se ode sa zenom al nikako sa dve zene nemoj da idete