U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
какве везе имају плућа са бешењем хахаха
Ako ti ne pukne vrat kad skocis, pluca ti izvrse imploziju.
Znam jedan drug sto se obesio bas pricao o tome, mora skocis sa visine da pukne kicma.
hahah tilmo koji si ti kralj. Bas svakakve dogodovstine imas.
Jel mozes da mi posaljes ono na PVT da vidim?
Sto oni koji hoce da se ubiju i slicno, sto uzmu pistolj i paf, uzmi narokaj droge neke besne, mozda se skontas da neces da umres, pa dobar, mozda umres od droga, to si i hteo.
Isto kao sto sam tripa da matorci komotno treba da se drogiraju, fazon imas 80 godina, ne mozes da mrdas jebeno, jos malo ces svakako umreti, uzmi narokaj se bar ces utripovati do jaja, a nije da se plasis da ces od droga da crknes, kad ces i od vremena vrv jos brze.
Sto je najgore, stvarno pricao o najefikasnijem nacinu da se obesis, i posle se obesio.
Poslacu ti kad ja probam. Obecavam. Sinoc mi rekao tu foru.
прекини нико ти ништа не верује
Abe obesio se, mog ti nadjem umrlicu nevernice. I to se obesio o lat masinu za ledja.
Obesio se za vrat, na lat masini za ledja.
хахахахах ма јесте
Brate ovo živa istina, na zalost. Xd
I to mi dobar drug bio, al cenim da bi voleo da se ovako sprdam o njegovom besenju, voleo je šegu.
Jel se to on obesio od druženja sa tobom i rakijanja u dečijoj igraonici?
Dobro bre miki jebala te igraonica, deseti put je pominjes, nije to tolika fora uospte bila.
Ne znam bre, smešno mi je. Ne ljuti se na nas gastarbajtere što nemam soušl lajf tj. rakijanje s' jaranima nego živimo na relaciji kuća-pos'o-kuća.
jebem ti glupe srbe i srbiju sad sam vecerao kupus evo stomak ce mi eksplodirati od gasova
Dok sam ziv psovacu boga sto mi ne dade da budem neki svabo, talijan, englez bilo sta samo ne srbin
https://www.youtube.com/watch?v=3WBCiL4aq04
Makar da sam Dalmatinac ili Crnogorac primorac pa da jedem neku ribu neke lignje dagnje a ne kupus mrtvi
Па купи рибу, шкољке, лигње. Имаш лигње да купиш у свакој кафани (пржене и на жару), смрзнуте у сваком већем маркету, смрзнуту рибу исто, шта зајебаваш.
А и Швабо цепа зими кисели купус само тако.
Biram da sa tuarezima u Sahari čuvam ovce i kamile,kakva EU i Amerika...