Лепа села лепо горе

1. E nemoj biti bezobrazan sada

2. FAĐO
    Jesu sela možda najbolji naš film ikad,

prestao da citam posle

3. Sela nisu u top 5 filmova sa ovih prostora,pozdrav 0/

4. 1. Podzemlje
    2. Lepa sela, lepo gore
    3. Ubistvo s predumišljajem
    4. Bulevar revolucije
    5. Rane/Stršljen
    Moja lista top 5 filmova sa ozbiljnijom tematikom domaćeg govornog područja.

5. Podzemlje
    Rane

sa ozbiljnijom tematikom domaćeg govornog područja

6. хахахахах главни брате де си

đe si davide buraz šta ima jesi li se oženio?

7. "Синовци" опасно потцијењен филм, а у стопу га прате "Непријатељ" и "У име оца".

Доста домаћих филмова је обликовало и обиљежило животе свих нас, тако да би било неозбиљно издвојити неки од њих као апсолутно најбољи и да то свима буде прихватљиво.

Тужно је само што ће дуго времена проћи до појављивања неког сљедећег филма који би могао макар мало да присмрди свим овима које смо наводили. Ипак живимо у добу ријалити програма.

8. јел готивите точкове?

9. гледао сам пре неки дан онај филм неке птице никад не полете са батом живојиновићем и оном болесном клинком што му је унука, и оно је добар филмић

10. неке птице никад не полете

Добар филм доиста.

11. Mitke, brate, gde nadje "U ime Oca"? Pored cinjenice da u njemu glumi moj pasa koga ne cenim nimalo, film je realno jedva gledljiv.

Pre nego sto date neku ocenu odredjenom filmu (domacem) zapitajte se da li bi vam bio interesantan za gledanje da ste npr. Argentinac koji nema pojma ko smo, sta smo, gde smo i na nekom opskurnom argentinskom filmskom kanalu naleti recimo na "Lepa sela lepo gore"?
    Ne verujem da bi bio impresioniran.
    Uz Kusturicin opus, najbolji nasi filmovi su ona crnotalasna sranja, ta neka umetnicka vrednost.
    Sad sto MI vise volimo ove, to je drugo.

12. Mislim da bi Lepa sela lepo gore postao globalno popularan film da ga nije usrao torazuluov paša sa svojom ulogom

13. skoro sam provalio da onaj lik što glumi muslimana u Lepa sela nije stvarno musliman

14. "Budi i ti jednom profesionalac."

Mlad i zdrav kao ruza od starijih

A sela su pretezak film, bar meni

Najjaca prica kad ih je presrela neka vojska u sred noci ubosni za vreme snimanja i voze ih negde(tipa dragojevic bjelogrlic i kojo su bili tako neka ekipa) ne znaju ni gde ni kome ih vode i ulaze u neki hangar idu liftom u zemlju 7 spratova kad ono General Mladic kaze sta ste se usrali umetnici sta cete da popijete ovi gledaju ne ve ru ju

15. torazuluov paša sa svojom ulogom

Haha mogao bi da bude onaj sto voli papaju... Ne, ipak je to epska uloga.
    Statista neki u sceni sa uskrsom, puna kapa.

16. Jel istina ovo što je Djoks napisao? Ima li neko izvor neki s neta ili nešt

17. "Miris poljskog cveca" - Ljuba Tadic jebac na brodu.

18. E da kad se već hvalite ko je od vaših poznanika glumio u filmovima, mali Stanoje iz Montevidea je išo osam dina samnom u razred

19. Znaci ti si ga ocopavio?

20. ili je i on metiljav.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.