Zapravo je istina ovo što Djoks kaže. Mislim da je Pejaković pričao o tom susretu sa Mladićem. Kada je Mladić video Bjelu kako je malen, dobacio mu je nešto na foru da su ljudi iz tog mesta odakle mu je poreklo visoki i da ne zna što je ovaj tako patuljast, a Bjela mu je odgovorio "Ni Vi, generale, nemate baš neku visinu".
sta se lozite na lslg, tipican propagandni film o tzv teroru koji su obe strane zaracene cinile i kako bi ispalo da su svi podjednako odgovorni, a provereno znamo da je izvrsen genocid nad muslimanskim narodom u bosni
sta se lozite na lslg, tipican propagandni film o tzv teroru koji su obe strane zaracene cinile i kako bi ispalo da su svi podjednako odgovorni, a provereno znamo da je izvrsen genocid nad muslimanskim narodom u bosni
Gaduro, jebem ja tebi mater po sred pičke u dupe za ovo lupetanje.
@Demigod - ne razumem čemu nervoza? Čovek je napisao činjenice,istina ne baš pismeno, a ti si se našao uvređenim. Gde je tu logika? Ukoliko konstatuješ da je nešto lupetanje, izvoli istu konstataciju potkrepiti i argumentima. Pošto nemaš argumenata, nalazim da si jedini koji lupeta ti.
@Demigod - ne razumem čemu nervoza? Čovek je napisao činjenice,istina ne baš pismeno, a ti si se našao uvređenim. Gde je tu logika? Ukoliko konstatuješ da je nešto lupetanje, izvoli istu konstataciju potkrepiti i argumentima. Pošto nemaš argumenata, nalazim da si jedini koji lupeta ti.
Nabijem ja tebi činjenice penisom u anus. Vodi muslidže kući kada ti ih je toliko žao.
Film deli jednu stvar sa filmom "Mrtav 'ladan": bio bi 100 puta bolji film i bio je sve dok se ne pojavi onaj neizbežan, isforsiran jebeni JUL-ovac, rahmetli-MANDA i ne ukenja sve kao i obično glumljenjem samog sebe.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
I žena Viktora Troickog je živela dve ulice od mene, ali je ona bitna za srpsku kinematografiju taman koliko i brat Pantele rasnog.
Jel istina ovo što je Djoks napisao? Ima li neko izvor neki s neta ili nešt
to je fabula filma Turneja, samo što glumce nije presreo Ratko Mladić, nego Sergej Trifunović
Zapravo je istina ovo što Djoks kaže. Mislim da je Pejaković pričao o tom susretu sa Mladićem. Kada je Mladić video Bjelu kako je malen, dobacio mu je nešto na foru da su ljudi iz tog mesta odakle mu je poreklo visoki i da ne zna što je ovaj tako patuljast, a Bjela mu je odgovorio "Ni Vi, generale, nemate baš neku visinu".
Moja top 5 lista:
1. Biće skoro propast sveta
2. Rane
3. Podzemlje
4. Nacionalna klasa
5. Prva partizanska eskadrila lol
A ruzna ostaju ruzna, cak i kad gore
Gaduro, jebem ja tebi mater po sred pičke u dupe za ovo lupetanje.
Ovaj sajt mi aktivira mracne misli
Jebo mater taman sam se iskulirao od svega toga
Samopotapam
Nabijem ja tebi činjenice penisom u anus. Vodi muslidže kući kada ti ih je toliko žao.
Hahahaha, što obožavam ovakvo prejudiciranje! Hajde, matere ti, citairaj deo mog posta, u kojem kažem da mi ih je žao?
vratio se rasni jebace vas sve
And here's how to turn a movie debate into a complete outrage, classic Serbian fascists!!1
Bog Otac Sapsitelj samo gleda kako odurni srbomzritelji maze po gnjilim glavicama muslimane dok suze srbske dece na Svetom Kosovopolju teku.
8372 muslimana je samo u srebrenici krvnicki ubijeno
Čekaj, da li je to konačan broj, i koji ti je izvor? I definiši "krvnički".
Žajk sad si me duboko razočarao što ne ceniš ovo remek delo od filma
Ćuti, hvala mu
Film deli jednu stvar sa filmom "Mrtav 'ladan": bio bi 100 puta bolji film i bio je sve dok se ne pojavi onaj neizbežan, isforsiran jebeni JUL-ovac, rahmetli-MANDA i ne ukenja sve kao i obično glumljenjem samog sebe.
Manda je odličan glumac prijatelju