Лепа села лепо горе

1. I žena Viktora Troickog je živela dve ulice od mene, ali je ona bitna za srpsku kinematografiju taman koliko i brat Pantele rasnog.

2. Triforce

Jel istina ovo što je Djoks napisao? Ima li neko izvor neki s neta ili nešt

to je fabula filma Turneja, samo što glumce nije presreo Ratko Mladić, nego Sergej Trifunović

3. Zapravo je istina ovo što Djoks kaže. Mislim da je Pejaković pričao o tom susretu sa Mladićem. Kada je Mladić video Bjelu kako je malen, dobacio mu je nešto na foru da su ljudi iz tog mesta odakle mu je poreklo visoki i da ne zna što je ovaj tako patuljast, a Bjela mu je odgovorio "Ni Vi, generale, nemate baš neku visinu".

4. sta se lozite na lslg, tipican propagandni film o tzv teroru koji su obe strane zaracene cinile i kako bi ispalo da su svi podjednako odgovorni, a provereno znamo da je izvrsen genocid nad muslimanskim narodom u bosni

5. Moja top 5 lista:

1. Biće skoro propast sveta
    2. Rane
    3. Podzemlje
    4. Nacionalna klasa
    5. Prva partizanska eskadrila lol

6. A ruzna ostaju ruzna, cak i kad gore

7. Pahulja

sta se lozite na lslg, tipican propagandni film o tzv teroru koji su obe strane zaracene cinile i kako bi ispalo da su svi podjednako odgovorni, a provereno znamo da je izvrsen genocid nad muslimanskim narodom u bosni

Gaduro, jebem ja tebi mater po sred pičke u dupe za ovo lupetanje.

8. @Demigod - ne razumem čemu nervoza? Čovek je napisao činjenice,istina ne baš pismeno, a ti si se našao uvređenim. Gde je tu logika? Ukoliko konstatuješ da je nešto lupetanje, izvoli istu konstataciju potkrepiti i argumentima. Pošto nemaš argumenata, nalazim da si jedini koji lupeta ti.

9. Ovaj sajt mi aktivira mracne misli
    Jebo mater taman sam se iskulirao od svega toga

10. Thumb
    Samopotapam

@Demigod - ne razumem čemu nervoza? Čovek je napisao činjenice,istina ne baš pismeno, a ti si se našao uvređenim. Gde je tu logika? Ukoliko konstatuješ da je nešto lupetanje, izvoli istu konstataciju potkrepiti i argumentima. Pošto nemaš argumenata, nalazim da si jedini koji lupeta ti.

Nabijem ja tebi činjenice penisom u anus. Vodi muslidže kući kada ti ih je toliko žao.

11. Hahahaha, što obožavam ovakvo prejudiciranje! Hajde, matere ti, citairaj deo mog posta, u kojem kažem da mi ih je žao?

12. vratio se rasni jebace vas sve

13. And here's how to turn a movie debate into a complete outrage, classic Serbian fascists!!1

14. Bog Otac Sapsitelj samo gleda kako odurni srbomzritelji maze po gnjilim glavicama muslimane dok suze srbske dece na Svetom Kosovopolju teku.

15. 8372 muslimana je samo u srebrenici krvnicki ubijeno

16. Čekaj, da li je to konačan broj, i koji ti je izvor? I definiši "krvnički".

17. Žajk sad si me duboko razočarao što ne ceniš ovo remek delo od filma

18. Film deli jednu stvar sa filmom "Mrtav 'ladan": bio bi 100 puta bolji film i bio je sve dok se ne pojavi onaj neizbežan, isforsiran jebeni JUL-ovac, rahmetli-MANDA i ne ukenja sve kao i obično glumljenjem samog sebe.

19. Manda je odličan glumac prijatelju

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.