APEL BOBA ROCKA LEGENDAMA SAJTA VLADU LIMARU SLANINARU AJAXU RASNOM TRULEKSU LUDOM ČAKU I JOŠ MNOGIMA DA SE VRATE

1. Banovala ga ona iskompleksirana, sujetna babuskera, čisto da se iživljava jer joj se eto može, a takvo ponašanje mislim da svakom poštenom građaninu alergičnom na nepravdu užasno ide na kurac i zaslužuje 400 šamara minimum

2. ko je banovo ajaxa, ozbiljno?

3. na 3 dana, mi ni mum

4. Је л' беше Ајакс претио Видри или Рајдер? Тад је Видра била тек умодована, али су још били Селт, Брус, Агилни, Зиклон модови, прикључена је била и Ната.

Па су онда били бановани Псето и Марко због оне приче о Декију и Нати, па је био банован и Блек Хол јер им се прикључио па још успут испрозивао и Курајбера. Е, онда је био онај Догорело устанак, тад су отишли скоро сви модератори.

Ајакса нису бановале ни Ната, а ни Космо, неко од старијих модератора га је бановао.

5. da se razumemo, ja ajaxa pamtim kao nekog ko je valdemaru pretio u maniru sociopate i mentalnog bolesnika i neću ga odbanovati
    samo me onako zanima ko ga je banovao

6. e sad videh listu banova od džimija na ovamo
    baš niko nije propustio da ga očepi po jedan trajni i posle da skine pa vrati
    ko rasni ahahahaha

7. Ma daj, pretio Limaru, jel me zajebavaš jebote. To je sve bila sprdnja, i ti to vrlo dobro znaš, nego sereš jedeš govna

8. па да се враћамо

9. и змиа и делевра и остали цареви

10. Ja apelujem da se vrate Melkijades i Javio na vukaša, fale njihova remek-djela.

11. Ja apelujem da se vrate moje godine života koje sam proveo na ovom sajtu

12. bobroče, što si bezobrazan i nevaspitan?
    ja sve lepo a ti me raniš govnima
    ajde pripazi malo na ponašanje

13. Ajde popušiš mi malo kurac

14. Moš mislit, oblio me znoj od blama:)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.