Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Zapata ti si otvorio temu da se operes i izjadas i sta ja znam olaksas al i dalje imas problem gahahha razjebali smo vam sajt
    Jeste druze ranije je sve bilo super a sad je sranje
    Ugasila bi se svakak a tako si prosao na tarzaniji jer si imao bolje misljenje o sebi nego sto zaista vredis
    Ovo ti je jedna upakovana prosta istina

2. Ali ipak nije
    Dokazi mi da se ne bi ugasila svakako
    Izgustirali ljudi

3. Ma ni oni ne veruju u to, nego aj kao nešto pokušavaju da me jebuckaju, kakav bre rasni jebote.

Elem, sajt smo sjebali mi sami, Kajzen najviše, a ukidanjem postera i reakcija mu je zadao fataliti i očitao opelo. Na tarzaniju su se odlila najveća ljudska govna odavde kojima je valjda ponos bio povređen jer kazan zarađuje i kupi kajmak od njihove pameti. Burazeru, ako misliš da si dovoljno dobar da neko treba da plati za tvoja pisanija, sedni pa napiši knjigu, prođi kroz tunel u kome te čekaju recenzije, urednici, izdavači, književni kritičari, pa ako izađeš na drugi kraj onda stvarno i vrediš nešto. A to što ste vi utripovali da vaši petparački i uglavnom ideološki obojeni pamfleti vrede nešto, rekao bih, nije ni prvi ni poslednji slučaj megalomanskog ega, takvih bogčića ima na milione. Dodaću možda još nešto kasnije, sad me čeka cigareta, kafica i čaša koka kole

4. У праву си расни.

5. zapata planiram da snimim film jednog dana po tvojoj prici o klabigovanju tebe, mire banjac i mikija manojlovica i jana kolera, bas dobru pricu imam cak i lokacije po pragu vrhunske a ti kazi koliko ce to para kostati da iskoristim da ne bude da sam te zajebao, i ako se primi neces brojati ljude po gledalistu sigurno pooozzzic vozic

6. Od aitora koji su vredeli kurcu ste na Tarzaniju otisli ti, Blek, Hugo, Frenki, Vojtek i Gruco. Gruco, Vojtek, Blek su vec 2010. pisali defku na sest meseci, ako i toliko. Vojtek je i nakon nastanka Tarzanije bio na forumu ovde. Blek i Gruco ni 2010. nisu. Frenki se regostovao 2010. i do same tarzanije je već izokretao sve fazone dva puta, Tarzanija je bila novi format, pa je neki period to i ozivelo njegovo pisanje. Al' mu je zato internet kurac tad vec bio velik. Sustinski, otisla su na Tarzaniju dva relativno aktivna autora i dva relativno aktivna forumasa (ti spadas u ovu drugu grupu). Jebeno je Stićko više drzao sajt zivim nego vi, sto jeste smesno, ali je i cinjenica.

Tako da ste vi samo moj kurac unistili. Nista drugo.

7. I ne budite debili, nije svaki debil na sajtu Rasni. Bob Rok nema veze sa Rasnim. Vukajlija je odsluzila svoje, i odsluzila bi i da ste ostali i da ste radili sta god.
    Oks je bio Frenki za siromasne od kad je dosao na sajt. Tipa, bitniji je Rasni za sajt od njega.

8. Aj nek neko od ovih sto su tu odavno napise jel zapata picka ili nije da ne listam bas sve isao sam dve-tri strane unazad izvalio da se che-vu ponasa ko grupi riba i batalio

9. Ja kad sam dosao ovde vidim spominju se neke legende neki lordovi hahahah jedna prosto upakovana prosta istina je da je 99 posto ljudi ovde blago retardirano. Znaci kad vidis jedinku odavde ponasa se skoro kao normalna jedinka i vidis da joj neki djavo fali ali nisi bas siguran sta(osim u ovim naprednijim slucajima tipa bombas, tilmo, bik rudnicki itd kod njih odmah vidis sta nije u redu)

10. SNS botovi bar sendviče dobiju.

11. Retoričko pitanje, inače Che-Vuovo ponašanje je podrazumevano i društveno prihvatljivo po Novim Zelandima, neki mejnstrim šablon jbg ko ovde trenerka/kožnjak, Deni Bonestaj, subota i "šta sam Bogu zgrešio" šljaka, tako i kod njih taj fazon s džitrom i sve, kulturološka provalija jbg nemoš ga osuđivati

12. Pozz za pancera pozdravi i one sto nece da mi se jave

13. Pa Rasni koliko god debilno zvucalo je drzao forum godinu dana sam jebeno hahaha
    Sad kako to je druga tema ali drzao u zivotu

14. Zato sam ja i pozvao Rasnog, uvek je bio spreman da gine

15. Maj nejm iz Pero
    Ja kad sam dosao ovde vidim spominju se neke legende neki lordovi hahahah jedna prosto upakovana prosta istina je da je 99 posto ljudi ovde blago retardirano. Znaci kad vidis jedinku odavde ponasa se skoro kao normalna jedinka i vidis da joj neki djavo fali ali nisi bas siguran sta(osim u ovim naprednijim slucajima tipa bombas, tilmo, bik rudnicki itd kod njih odmah vidis sta nije u redu)

mnogo si hrabar, a cim ti neko napuni usta spermom trcis i cvilis da ga banuju... budi musko jednom u zivotu, a ne pickica

16. Pa picka sam ja sta

17. Ako je tražio ban za mladen, podrška, jer je stvarno smorio međeda, ako je tvoj onda ne, ipak si ovako inspirativnija i lepša faca za prskanje spermom, bombilo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.