Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Jeste baš ono najniže ad hominem, ali sećam se da sam se baš smejao na ovu ciganska amor sliku.

2. ПАНЋЕРА
    gde je leprikon jebeni?? taj je probao svoju spermu

Hahahhahahah

3. Nije Vukajlija propala jer je otišao neki dobar autor, nego jer je otišlo sve žensko sa sajta zbog poplave ljaljana koji nisu banovani ili na drugi način odstranjeni na vreme.
    Pametnom dosta :)

4. i treba ih terati, jedno od najjadnijih perioda u istoriji srbije je dok su bile ''vrh picke'' na sajtu i svi se trkali ko ce vise komplimenata da im udeli

5. zamisli dodje punoletnia ona ili kako se vec zove sa konjskim zubima i provali kao idem u svedsku ne bojim se silovatelja kad vide kako sam teska odustali bi od silovanja

6. Jeste, mnogo je bolje sad kad je kao gradska skupština Teherana.

7. hahahaha dada, kako joj je olanik tad lupio samarcinu ahha spasio ju je fazon da ne ode tamo, rekla kao ona ce ovim makroima da kaze --ajde bezi, nisam laka-- ahah ima fazon da joj lupi samar i iskara je

8. i onda nat nat ili komad napisu nesto smesno he he he i svi umriju od smeha, dve sledece strane postovi pacenika budu ''hahahhahahahah kako si luda hahhaha, ee poslao sam ti i u pvt ovo hahahhaahha cisto da ti malo vise privucem paznju''

9. Koje natnat i komadi, ne pričam o ženama koje su starije čak i od mene haha

10. Jebi ga, ne sećate se vi. Vi i dalje mislite da je zenit bio 2012.

11. Da da period vrh picaka na vukajliji bas je vrvelo uh, to sve prepicka do prepicke bilo.

Jedino jako je bilo ona slika glavni i lemaja kad je bila sprdnja i ja_sam_uber_kul_lemaja koja je pocela da place joooj nemojte nemojte nije lijepo, a do tad glumila super zajebanu likusu koja je za sprdnju 24/7.

12. zenit je bio 2001 kad su bile ove bas stare legende sajta mr moon, uros itd...2004. je vec poceo da opada kvalitet

13. vecina je ovde recimo od 2010. a sajt postoji od 2007. znaci sve zanimljivo se izdesavalo za te dve i po tri godine

od 2010 - 2018 sranjeeeee sve spemeri
    2007 - 2010 doba progresa i originalnih stoseva

14. Kada je bilo pičaka bio je najpopularniji sajt u Srbiji. Ako je tebi ovo današnje merenje virtelnih kurčeva prijatnija atmosfera, razumem. Nije to ništa strašno.

15. 2007 - 2010 doba progresa i originalnih stosev

Možda do jedanaeste.

16. Sad je prirodno stanje stvari, pičke i vukajlija, rekao bih, nespojivo, ali mnogo više sam zabrinut zbog glava koji su ovde zbog žena

17. Druze Vukajlija nije Krstarica da je napraljena zbog pički sta pricas to
    Ne bih dao Izijemovu Zito tortu za sve picke Vukajlije ikada
    Ni Rađovog Jigola
    Nemoj da se zajebavamo

18. pojedinci imaju jako niske kriterije, kontam da su te prepičke bile prosjek.

19. Sajtuse su vecinom ispod proseka

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.