Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. то сам и ја прочитао прије једно сат времена кућо, ал ми нешто било глупо да линкујем, реко' исфураће се још више лик

2. Kad malo bolje pogledaš, Frenki vam razvuko rektume a da to niste mogli provalit 6 godina hladno. Svaka mu čast na smjelosti, bezobrazluku i inteligenciji.

3. Dobro je da i ja imam neki kultni post na ovom sajtu

4. Multičimpunked, ti si jedan totalno irelevantan degenko na sajtu, i kao takav pružio skroz očekivanu reakciju.

Elem, i ovaj Truleksov isto hahaha Teša daunovac
    https://vukajlija.com/forum/teme/58219-samo-za-lordove-pisanja?strana=11#post_2615725

5. Да ми је то рекао неко од поштованијих аутора па да се и запитам, али пошто ми то кажеш ти, један мали депресивни аутист који се јавља са дуплака и метастазира по сајту, онда ми не преостаје ништа друго него да ти кажем да можеш само да ми се напасеш мојих ирелевантних муда.

6. Nije brate, i cigani dušu imaju

7. hahaha eee gde je sad pazl da napravi nesto dobro on bi sigurno sad bas sad uradio frenkija kao onomad sto je uradio javioa kao viteza kako mu kurac svrsava na viteski slem, i neko nas prijavio i obrisali taj gif... msm da je javio > frenki

8. Hahah Pazlija čarolija

Prizovimo ga ovom

Da te nije, Pazlija..
    https://m.youtube.com/watch?v=bu7s4aEwBNQ

9. A da l ste i ovu temu obrnuli na ZATO JE PROPALA VUKAJLIJA, lol jebeni. Nije propala ni zbog jednog pojedinca niti zbog toga sto su ukinuti posteri reakcije, setite se da se jednom u nikad pravili taj isti jebeni poster dok je bila mogucnost. Jednostavno smorilo je, i na forum dolaze ljudi iz smora, i to je to. Haha otisao ariel ili koga ste pominjali srusio nam se svet, nerealna spika.

Sad me interesuje je l frenki drogos ili duva, tesko da se "duva par puta nedeljno" moze svrstati u tezak coman, a jednom je pisano duva jednom vuce, sto nije isto.

I interesuje me gruco je l u bilo kakvoj spiki oko dnevnjaka i cuda, jer od tarzana mi je on delovao kul. Mada delovalo mi je da ima jedno 30 godina vise od ostalih tarzana pa ne znam koliko umem da ocenim.

10. Pazlija najjaca lobanja

11. Black Hole
    Leprikone, tebi je krivo što ne zarađuješ 8 evra po tekstu kao recimo Gvozden Bog.

Hahahahahahahahahahahahahahah

12. Sad postaje malo jasnije zašto je Gvozden bio toliko ostrašćen protiv Stevče, šest godina je donirao osam evra nakon svakog napisanog teksta Romu sa Tarzanije.

13. gde je leprikon jebeni?? taj je probao svoju spermu

14. Odvratno je sad što su neke glave jedva dočekale da krenu sa pričom "bugarski midžet hahahah ispušio a kenjao kako se vrte pare". Ne znam svetovnog Zapatu, ali deluje kao dobar lik, balansirano ljut i mek. Verovatno je zbog te mekanosti i izvisio ozbiljno, ali šta ćeš... On i Wojtek su mi od svih Tarzana delovali najprizemniji. Na kraju krajeva, treba imati muda pa priznati kako si fino izjeban...

Izdrži, Zapata, i ostani u nekoj svojoj priči, jelte...

+ I Gruco jedan izuzetno prijatan covek.

Mada vecina radi to iz nekog poriva da naprave skec, a verovato bi popili pivo s covekom ispred prodavnice.

15. frenkiju su lupali samare 2 godine stariji likovi

16. Gručo, Zapata, Gvozden, Jogurt, Burzum, Wojtek su kul ljudi, Blek Hol je Dejan Cukić. Oks, Ariel Ultra, Frenki vazda bili smećari.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.