Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Ovo opet neki "lordovi pisanja"?

Nego sta kupiti kurvama za 8. mart... I kako isciganiti i proći jeftino...?

2. Imas tekst na tarzaniji brt sta ovde pitas

3. Imaš i to čak 92 načina kako da se isciganišeš za 8 mart

4. Haha stevci i danielu treba kompjuter sa velikim ekranom

Hahaha

Gde je radjard da gugla potpuno lud cigan da iskace danijel

5. Ovaj sajt i forum je dostigao zenit kad se rasni posrao na strip, posle toga je sve moralo da krene silaznom putanjom.
    Realno, to je bila najbolja fora na netu otkad isti postoji, a kad se dostigne vrh, prirodno je da sledi pad.
    Ako neko pomisli da je dosegao vrh humora, nek se ne zavarava, to je samo rasnijevo govno.

6. видео сам једном испред була и ђака у чачку даниела ђукића, брате гледам откуд овај овде и носи парно одело неко што шљашти онако металик сиво и гледам га онако непријатно ми а гледа и он мене а зна и он како ја изгледам ја реко извини, данијел? он као не а потпуно други глас оно је невероватно колко може човек да буде идентичан ликом

7. лажем било је испред лорда, а можда и кинга, ту је све то близу па мешам, мислим да сам палачинку куповао

8. Nisi jeo kera, a da li si jebao Kineskinju? :D

9. Inače planiram da detaljno iščitam celu ovu temu, siguran sam da će biti materijala za jedan poduži post

10. Blek Hol se javi i kaže da je inače pička, i da je pička i u ovoj situaciji sa Zapatom i da je zapravo saučesnik. Neaš ti tu šta.

11. треба ових дана да јебем једну са тантан-а (кинески тиндер), хвала на питању

12. кера сам можда јео а нисам знао шта је

13. Ja sam Dača mužjak danas sam ukrao 300 dinara a ko si ti
    https://s13.postimg.org/6xvmpi1c7/DANIEL1.jpg

14. "....i još koješta ako imaš maltezera i ideš u solarujum..."

15. Nas ukupno 15 bleji ovde, svi se medjusobno svadjaju i napusavaju, definicije se odabiraju po babu i po stricevima, a ne po kvalitetu, a zvanicno Vukajlija se raspala zbog toga sto su otisle neke nazovi dobre picke ili sto su otisli neki "lordovi pisanja".

Jes moj kurac zbog picaka i lordova. Pogledajte se samo. Prave srbende. Da se svi davite u govnima smejali biste se onom drugom kako vise smrdi.

16. definicije se odabiraju po babu i po stricevima, a ne po kvalitetu,

Aj daj neku da odaberem.

Što je šta propalo, nemam pojma i ko se sa kim napušava. Po meni sve je odavno prošlo svoj zenit i došlo je do neminovnog propadanja čiji je uzročnik kombinacija više stvari, ne samo jedna, a opet ponavljam, to je sve bilo neminovno.

Inače ovako dok je bio na Vukajliji, Zapata dobar momak, uvek smo imali OK komunikaciju neku, tako da mi bezveze što su ga izradili, ali krivica je njegova u neku ruku jer se nije puno interesovao za to kako teku finansije, a bio je udaljen podosta od centra ekipe.

EDIT: Niko neće da brine za tebe, ako ti ne brineš sam za sebe.

17. Aj daj neku da odaberem.

Aj rest maj kejs

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.