Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Propala je jer je postala samodovoljna socijalna mreza koja se ugusila u internim forama, spamu i jedenju govana. Ako se manjak clanova nakon 11 godina postojanja foruma moze nazvati propascu sajta (od foruma valjda trenutno zapravo funkcionisu vukajlija, burek i anars). Ljude smorilo, neki se vrate, vide stvari se promenile, sve novi autori i boli ih đoka da se uklapaju u novo okruzenje (matoriji autori). Vecina aktivnih clanova i jeste iz te 2010/2011/2012, jer su dosli kasnije i u periodima kada je vec sajt bio ovakav kakav jeste, i u periodima kada je znacajno pao broj novih clanova jer su izgustirane definicije, posteri, reakcije, i sajt je postao specificna drustvena mreza/rijaliti sou/kurac palac koji je prepun internih sranja i totalno drugi svet u odnosu na ostatak interneta. I to je i kul. I jedini razlog zasto opstaje zapravo i zasto ce opstati. Da stvari nisu tekle kako su tekle, sajt bi umro 2014. Fazon. Ziv je koliko moze da bude ziv jedan forum u 2018. I vise od toga.

No da se vratimo na temu.

https://xdn.tf.rs/2015/10/23/Stojke.jpg

2. Космополита друже нема жена на сајту, како си ти бријеш ли леђа?

3. Hvala na komplimentu, pseto jedno!

4. Black Hole
    malopre

5. blek hol piše jedan poduži post...

6. Koliko je do jaja što se ovde ništa nije promenilo; čovek otvorio lepo temu, pročito sam prvu stranu onda na dve poslednje kuknjava jer nema pičaka na sajtu. To je stvarno tragedija, mislim na pičke a ne na to što je sjebana tema.

Pozdrav za prijatelja Čevua i da zna da nisam kriv za režiju svoje smrti, tačnije kriv sam delimično, sve su zakuvale one barabe Uroš, Mrmun i Džimi (fini momci) a meni je kasnije samo javljeno da ćutim ko pička. I ja ćuto ko pička. Otprilike kao i ovo za Tarzaniju što kaže Zap.

7. E, evo neka vam Bohor pozeli dobrodoslicu kao novi vlasnik, pa krenite pisati...

8. Santjago lepo objašnjeno.

9. Nego Blece, je l' istina da je Frenki marnjavao po 300 kinti dnevno, i je l' postoji sansa da ih je trosio na pljeku ili je to ipak bila gudra. Uzgred, jepo je sto si se pojavio nakon izrecenog.

10. Cao blek hol, kazi mi ko je najveca picka u trianglu zapata frenki i ti

11. Pazite se Tarzani, Frenki možda nije bio u Kočenju, ali nakon Zapatine priče možda završi u Kvadraturi kruga. Opet će vas izjebati.

12. Jel beše Ass Hole isto podržavao migrante

13. Ахахахахха Реме.

14. Haha stevci i danielu treba kompjuter sa velikim ekranom

15. Braća od tetke Stevica i Daniel i ne zna se ko je namazaniji cigan hahah pao dogovor ovaj kao stariji da izotima tarzaniju a ovaj mlađi vukajliju

16. Skoro da mogu da čujem Branka Stankovića kako izgovara:

"Daniel Đukić, mladić velikog talenta, sa trenutnim prebivalištem u Novom Sadu je još jedan siromašni ljubitelj pisane reči koji živi na margini društva, svakog dana se budi sa snovima o novom životu, daleko od siromaštva, lošeg društva, pakla voćkica i lošeg uticaja svojih nazovimo ih prijatelja. Ovaj dečko, nekada veoma popularni spisatelj na humorističkom sajtu Vukajlija je sada već davne 2011. godine zapao u teško siromaštvo i ovih sedam godina preživeo je zahvaljujući povremenim humanitarnim prihodima od strane svog kompanjona i što je još bitnije, prijatelja, Zapate, koautora popularnog bloga Tarzanija, međutim, kako je vreme prolazilo, i kako su jedan, po jedan, stari autori odlazili sa sajta, nestajali su i pravi prijatelji, da bi ga na kraju nove kolege, poznate po kontraverznom Kočenju, totalno izostavile iz svojih daljih planova i time ga onemogućili u nameri da dobije stalni prihod i konačno stane na svoje noge", daleko od kandži gladi, nedostatka socijalnog i zdravstvenog osiguranja..."

17. Ako naidje zapata samo nek mi odg jel razmisljao nekad da ih prebije

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.