Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ја немам појма да сам икад и ушао тамо.
у новом скечу се појављује "удружење небитних из косјерића" хахаха бедници су чекали пола године да се "реванширају" за сво запишавање
ај што сам ја небитан него што они мисле да су битни јер их гледају студенти из бијељине и још неколико слепаца
U kom klipu se to pojavljuje
Прејадни су. Упињу се са поређењима којекаквим не би ли испали смијешни, а само контра ефекат постижу. Једва сам одгледао све, да не буде да доносим суд на основу једног видеа. Неће они ниђе стићи наставе ли овако.
Ja sam mislio da ima samo jedan video
Има 5-6 али вјеруј да си све видио у том једном видеу.
A i dalje radi Dnevnjak sa istim glavama koje je pokrao? Pa šta reći za ovog gospodina
Jedino je onaj mr. Zajebavancija klasa, ovo resto debili, plakao sam na njegove klipove pogotovo sa onim Meksikancem što se zarazno i smešno smeje
Zar nije i on pisao za tanzaniju? Možda sam se zajebo, ko će vas sve pohvatati Soroš to skupljao s koca i konopca
zajebavancija je valjda na njuzu kačio klipove ne na tarzaniji
Да, Зајебаванција ради на Њуз (Кесића).
Иначе, Запата нема разлога да превише ово трагично схвата. Изгубио је више времена него пара. Има који људи су улагали и последњи динар, своју преосталу имовину и своје време за политичке кампање, па су на крају добијали курац да избију очи, а профитирали су они против којих су се борили. Зато нека ћути. Боље да те израде за ово него за неке огромне паре. Бар је јеб'о.
А и да му је било стало до зараде, пукло би то са њима одавно. Него је он почео да остаје сува курца, други су јебали и јебавали, а он морао да пише, зато је пукао. А ионако су пубертетлије и студенцка говна гледали Дневњак због Мрђе и мале Тијане, њих не интересује читање текстова на Тарзанији, нити их боли курац за Френкија, Блек Хола и остале.
Hoce li mi reci ko u kom je klipu to udruzenje nebitnih?
A ja mislio da se Tarzanija raspala odavno, ljudi odrasli i počeli da se bave nečim produktivnim, kad ono drama jebote.
pacov secas li se mene sa vukajlije
bgate ne sećam se sebe sa vukajlije
Izijeme niko te ne voli
Drž se Izijeme, ne budi tužan.
Pa ja sam produktivan
ne voli me niko ko cica milakovica :D