Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Da li mislite da je Daniel nesvesno krao pare?

2. Nesko je moj tata

3. objasni mi pravila bankarstva i za dva meseca pokrascu tri puta vise nego dinkic

4. Ti sto drkaju kurac o nekoj visini uglavnom padnu za sendvic i 50din kao cavez jajara priglupa ili dane cergar esad plavi sto je pao zbog kese vutre
    Sljam steras im kurac u usta

5. Kako se radujem sto me je Tarzanija voz za obisao. U stvari mislim da je u pitanju moja nepismenost. Slava joj i hvala.
    Vukajlija je zeleznicka stanica na Telepu (deo novog Sada, nekada mesto nadomak). U toj zeleznickoj stanici zive bivsi zeleznicari koji nisu uspeli da nadju drugi stan. Sa vremena na vreme ih posecuju bivse kolege zeleznicari i oni koji se tako osecaju. istima je samo zao sto njihova stanica nije vezana na nemacku ili japansku zeleznicu.

6. jel realno da ovaj pristevac i dalje s duplih proziva svakoga ko mu je ikada nazao ucinio

7. zaista jedna namucena dusa

8. Кад следеће окупљање?

9. Jel moguće da je ova tema nakupila 28 strana? Pa trebala se zatvoriti nakon treće, koga boli kurac što ih je frenki namagarčio sve, ko vam je kriv što ste mu objasnili pravila igre i on za dva meseca..

10. da je vise ljudi koji razmisljaju na ovaj nacin gde bi nam kraj bio

11. Zapata dal je moguće da ovo radiš jebeno imao si 5, 6 godina da ih pljuješ na grotlu i raspravljaš se i da ne pišeš tekstove i sad si se setio godinu i po dana nakon napuštanja da dođeš ovde i izazoveš jebeno frenki lopov šizenje. Šta god da je bilo s Frenkijem, nemam pojma ja sam otišla mnogo pre toga, znamo svi da je on tamo od preostale ekipe najbolji čovek i da čak i da je krao nije zaslužio sudbinu Džonija Rackovića

12. cuti tu kurvo jedna

13. е змио јел тачно да је орао отео твојих двеста евра блек холу из руке

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.