Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. ko je grobar ja sam

2. одлична мема

3. marko kako ti je u kini

4. ево навикао сам се, није тешко као пре пар недеља кад сам тео да полудим

5. kad dobijes prvu platu, promene se prioriteti i subjetivni dozivljaj ... za dobru lovu lepo ce ti biti i na Grenlandu

6. у донгуану сам у некој циганмали, кад добијем плату нећу имати на шта да је потрошим овде, још нисам сконтао где су курве

7. izadji uvece u neku kafanu ili sta vec imaju, pronacice one tebe...

8. Jebac fenjerom trazi kurvu po Kini lol

9. договарам секс управо чекај

10. бесплатан секс мислим

11. Mislim da to što su svi skočili na Džimija uopće nije zbog toga što se nešto "plaše" za svoju današnju Vukajliju već jednostavno činjenica da je Džimi jedan običan govnar, nabijeđeni, osiljeni moderator koji se izdrkavao po sajtu dok je bio okružen svojim grupi čoporom, e sad kada je niko i ništa na sajtu ljudi mu samo kažu ono kako jeste jer imaju tu punu slobodu da mu kažu da je govnar.
    Npr. Celt je isto bio strog moderator ali nikada nije bio govnar, banuje te ako ima razlog za to i ćao, Džimbo je uvijek imao taj neki poriv da nekoga banuje i usput vaspitava, kao on je veliki čiko, sa većim IQ-om od tebe pa eto da te on poduči kako je to bljakić a usput da podigne svoj online kurac kada mu neko od već pomenutih grupija kaže: "Bravo, druže Džimi, tvoje odluke su stroge ali pravične, vodi nas svojom svijetlom zvijezdom ka boljitku!"

A da su prije banovali za sve i svja jeste i primjer mog bana tamo nekad u septembru 2011. godine kada sam banovan zbog VJERSKE NETRPELJIVOSTI jer sam nekome nekad napisao da je balija.

Ne znam što sam sada ovo napisao ali eto, kad svi seru aj da se i ja istovarim.

12. Ja coveka uopste nisam napao kad se pojavio nego normalno razgovarao sa njim jer ga rekoh vec ne pamtim i ne znam nista o njemu. Onda je poceo da se opasno prosipa i da ne konstatuje moje ARGUMENTE a iznosi svoje pa sam mu rekao da sisa kurac. Sto se mene tice na nivou je bombasa obojica furaju taj neki elitizam.

Sto se ovih banova tice ja sam licno trazio ban za tilma jer je na svaku temu pisao jedan te isti post a pritom glup ko kurac post sadrzine “hahahaha rasni”. Tj on je pratio malog rastka a mali rastko je imao sta da kaze na svaku temu koja je bila aktivna poslednjih 7 dana ali jbg pisao je nesto koliko god to nesto glupo bilo a postoji sloboda govora jbg. Bombasev ban nikad nisam trazio jer covek pise sta mu se pise makar to bile i uvrede meni upucene realno mi se jebe tacno za njega. Mislim da ima potpuno izvitoperenu percepciju realnosti i gotivim da se smejem njegovim nebulozama.

Sto se tilma tice tilmo je klasican degenerik i ne da mi nije arhineprijatelj nego je svetlosnu godinu daleko od toga jbg previse je glup, zavistan, glup, lazljiv i glup za tako nesto.

Eto ja sad iz GRADA LAJFOVAO MALO ne idem na posao jer ne nedelja nadam se da ispunjavam kriterujume legende sajta jer mi jako znaci to.

13. Pa i trebalo je da se vaspitava, dok se vaspitavalo sajt je posećivalo 2-3 soma ljudi dnevno, nije bilo vređanja, pričalo se o malo kvalitetnijim temama nego kvote po egipatskim beton-ligama i vaspitanih je bilo više nego nevaspitanih.

Dobro Džimi jeste malo ulteo grlom u jagode među vas, niti zna ko je ko, niti kako sada radi sajt, niti govori/razume trenutni jezik, ali ne budite u zabludi - kao aktivan autor je bio bolji od 99% boranije danas. Evo Pseto juče priča kako su se izborili sa svojih 10 prstiju sa napadima daunovaca iz čekaonice da bi sada imali svoje mesto pod čikicom - mi smo se borili sa istom pojavom kada je sajt bio 100 puta posećeniji, kada su čak i dobri autori varali jer si mogao par soma pluseva dnevno da dobiješ, (koga boli kurac za pluseve danas, znam, ali tada je to bilo važno ogromnoj većini), pa si morao i sa kreativcima i njihovim sujetama da balansiraš. Glupo je ulaziti u to ko je kakav čovek u rl. Ali kao autor i moderator, Džimi je Ostrog za današnju garnituru. Rezultati govore sami za sebe, bilo to vama bitno ili ne.

Ova boranija od nazovi-moderatora danas je neprijatno transferična; nesposobni da se sami razmoduju, lenji da kažnjavaju bahatost i zamisli - rade ostale stvari koje rade moderatori po belom svetu, ali zato vole da se iživljavaju na nejači.

Jedino što valja je što stvarno postoji neki trag dobrog duha među ovom novom elitom, ali takođe vlada i nesposobnost ili odbojnost prema prihvatanju ikoga ili ičega novog.

Osim ako nije dovoljno naporan smarač, kao ČobanRokSuperstar, ili neka slična pičkica koja spemuje sa duplih i smara svojim glupostima, jer jebi ga nema ko da ga vaspitava.

14. Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da je dzimi los autor ili da je bio los moderator prosto mi se jebe za obe stvari. Ja sam ga procenio na osnovu elitizma koji isijava iz njegovih postova i debilnog “humor je za muvanje picki” stava.

Taj moj post za deset prstiju je ocigledna sprdnja ali lagano moze da bude i ozbiljan jer istina nije daleko od toga. Tako da dzimi a i vi ostali ne budite picke i ne trazite od moderatora da vas brane od spemera nasilnika nego dodjite pa diskutujte o ozbiljnim stvarima i pravite od sajta sta vam se pravi. Kme kme diraju me nasilnici na forumu ajde moderacijo resavaj pls znas kako su nam kvalitetnu raspravu razjebali lol

A ako vam nedostaju devojke/zene dovedite svi po jednu i eto zena kolko oces

Ovo za neprihvatanje...pa ko je tebe che-vu neprio bilo gde? Jesi banuo ostavis post tu i tamo neko ti odg neko ne i to je to. Niko ti nije rekao e ajde bezi sa sajta i isto tako niko nije pravio vatromet sto si dosao (neki deluju kao da su ga ocekivali)

I ostavite kladionicu onima koji se klade ne znam zasto ulazite na tu temu uopste ako vas ne zanima. Ta tema i odrzava sajt uopste zivim i realno je najjaca tema na ovom sajtu ikada.

15. Ps, ja sam ovde 100 godina i znam kako ovaj sajt diše, nisam pričao da mene ovde neko napušava, jer em što kažeš svi su ljubazni prema meni, em nisam noob, em da neko i krene da me smara dobio bi lagani ignor.

Pričam za nove nove autore, buduće članove foruma... ko je poslednji novi član a da je narastao u nekog bitnog ovde?

16. Usput - evo kako elita provodi svetu nedelju ako je ta elita ja: bazen sa jednom lepom mladom damom ujutro, onda biciklom do k-marta da kupim far da bi mogao večeras da idem na jednu dugu noćnu biciklijadu, čiken pasta za ručak, Vedr Riport uživo iz Tokija se vrti u pozadini.
    STIHL se ne uči, sa STIHLOM se radja.

17. Ко је пао тикет? Ја сам.

18. 4 bombaša na gajbi držao bi
    Kako je lik bolestan to je sjajno

19. Ко је легенда ја сам

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.