U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Sto je najjace ja uopste i nisam u dobrim odnosima sa kosmopolitom cak smo se par puta nesto i napusavali. Ne mogu da kazem ni da smo u nekim losim odnosima kapiram da i nju boli kurac za mene tj da je obostran taj osecaj. Jedine osobe koje ja ovde ne podnosim su tilmo bednik i nikolakg takodje bednik jer su jelte bednici a ovo kad je neko glup, bezobrazan, dosadan ili zajk to je nesto drugo to me ne dotice. Cak i bombas i ransi sa kojima se napusavam na dnevnom nivou mi ne smetaju osim kad spemuju jednu jedinu nepobedivu nasu prvu ljubav kladionicu
Nikakvi spinovi nece objasniti cinjenicu da se moderatorski nalozi dele random clanovima koji to posle koriste da se izivljavaju nad neistomisljenicima.
Čović je Kaizen brt.
Prijatan nedeljni ručak želim svima
malo se osjecam krivim za navalicu cekaonicara, jbg, oprostite.
Najveci komadant daun vojske jos se nisi oporavio od poraza ni ti ni tvoj general dilan kad sam vam sa samo shacicom ljudi razbio najelitniju armiju na daun konjima
da si nas ti pobijedio niko ne bi kukao zbog najezde mojih hordi zla...
Pa niko nije kukao samo smo pricali kako smo vas razbucali ko ciganjsku picku
Реме
znamo da smo jebani hahahahahahaha, kunem se ovo daje
pogresna tema jebeno
ko bre jebeno smišlja ove postove hahahah
sluzimo narodu! i zabrani
Срамота ме што сам терориста на проповеди, као да сам јако самозадовољан и глуп, хомосексуални мушкарци који долазе из тарзана који осветљавају његову слику о томе како је стварна особа и како се он понаша погрешно и какве идеје који, као и они, имају догађаје на улицама 0 и знају и 0 и нацртају ... онда гледам у кошнице и слонове којима се експериментишу јер су толико велике, без обзира на то који притисак би моја глава отишла ... Мој проблем је што вас нисам од почетка утешао, али сам вам дозволио да ме имате
edit: necu vise, silujem sad vec xd
mada mi je zanimljiva prva recenica, ovo sramota me sto sam terorista na propovedi, malo ima i slucajne filozofske misli ako smem primetiti
Понекад можете читати озбиљне теме и дискусије на сајту ... када се сећам како су сви ликови на мјесту, легенда, знамо да смо ми смеће, али можемо причати о озбиљним стварима .... дзими Војтек МУП, да, СМарко, енергија, црна соба, Дунцан, мр Моон и много других ееее ... које се могу сјетити када су обојани и уништени имали су цијели форум, буквално, испразнијући сва мјеста смеха три дана, али се вратио са двоструком, али је користио ову забрану, иако нису сви почели да се смеју, а сада, мало напето и уморно ... никада не буде место једном, када је последњи и бриљантан. "
Реме
85 strana bespotrebnog baljezganja.
Bilo je bolje pre, jer je bilo više autora pa se iz kvantiteta izvlačio kvalitet.
Ovo je sad isušena bara gde se u blatu koprcaju razni bohori, pseta, žajkovi i ostala boranija.
Ne mislim da su loši momci za popiti pivo u nekoj bitriji, al realno, da l bi iko ko drži do sebe otišao sa takvim glavama da bude negde viđen, a zamisli horor da moraš da ih upoznaš sa tvojom ekipom.
E to je problem, sajt je spao na takve likove, čast kreativnim izuzecima tipa rađ, izijem, papet i ostali.
Zato ne jedite govna, sajtu je odzvonilo odavno. Koga boli kurac, dodjete ovde, ubijete vreme i ćao. Pa bohor je sa kosmopolitinog naloga sebi odabrao tri krune i nikog nije boleo kurac.
Gasi ovo govno od teme i neka Bobrok otvara neko kvalitetno takmičenje.
Ahaha ovaj poslednji deluje kao da ne sa slovenackog
Edit: inace najjadniji jezik u evropi
Zamisli horor zove te tilmo da sa njegovom EKIPOM pijes pils plus u decijoj igraonici haha
Збуњен сам свиме што сам икада имао за вукова, оптерећених превладавајућим непроцјењивим и глупим херојима, који никад не требају трчати, латентни хомосексуалци који су створили слику у глави, који се придржавају правог човека и стереотипног, од спасите костиме које имате преживљавање у улици и искуство са чизмама ... моја кривица је ако не добијем ципеле од самог почетка, али су ми дозволили да останем са мушкарцима
Tilmo dobrodosao druže
Hvala brat.