Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Lol koliko ovaj brat lupa

2. definicije izlazi na prvoj jer dugme u meniju vukajlije ima taj naziv.to je bitna stavka.nema nigde rec definicija. a sa druge strane mnogi sajtovi imaju bas rec definicija u titlu, meniju, i ko zna gde sve.i jos jedna kljucna stvar za ceo su imena DIV indetifikatora i klasa a to se radi u kodu

3. Лабо брате мој дај допринос тамо на оној теми, ти ме никада ниси изневерио, ради бољитка свију нас

4. da li je ovo po vasem misljenju vulgarno i pomalo neukusno?

5. Радјард Куплунг
    a ukucaj reč definicija u jednini, vukajlija jedva izlazi na četvrtoj strani, sjajan uspeh za sajt koji je bio u top 10 najposećenijih u državi

I to ovo izlazi, kao poslednji rezultat na četvrtoj strani.
    https://vukajlija.com/jebivetar?strana=2

Primera radi, kada ukucaš Vesna Zmijanac izlazi kao sedmi rezultat na petoj strani.
    Otprilike, da se zaključiti da je vukajlija podjednako duguje popularnost definicijama i Vesni Zmijanac.

6. Некад: ”Сиромашан сам, корен из 238999 је 14333”
    Сада: ”Што бих вадио корен, кад могу курац”, ех

7. definicije izlazi na prvoj jer dugme u meniju vukajlije ima taj naziv.to je bitna stavka.nema nigde rec definicija. a sa druge strane mnogi sajtovi imaju bas rec definicija u titlu, meniju, i ko zna gde sve.i jos jedna kljucna stvar za ceo su imena DIV indetifikatora i klasa a to se radi u kodu

Imaš makar 50000 komentara na šaljivom sajtu vukajlija.com koji glase "dobra definicija + :DDDDDDD".

8. Немојте да прозивате Стевчоа невјерници, он је за разлику од вас смјеран и међу рајом поштован муслеман.

9. Kada ukucaš mali ker izlazi prvi rezultat vukajlija.

10. Imaš makar 50000 komentara na šaljivom sajtu vukajlija.com koji glase "dobra definicija + :DDDDDDD".

ali drugi sajtovi imaju rec definicija na bitnijim mestima
    pa evo ukucaj ,,seo optimizacija,, ili ,,internet marketing,, u guglu i nece da izbaci sajt fourdots baste maga, o cemu mi onda pricamo

11. Vukajlija nam svima izlazi jer smo posjećivali vukajliju, jebemu mater, toliko i ja znam, lik koji ukuca DEFINICIJA a prati Nixa Zizua izaći će mu oglas kako da se izdefiniše do ljeta uz vrhunski preparat Božen kozmetiksa na bazi tribulusa.

12. bombas ukucaj ,,internet marketing,, i nadji bastin sajt ako mozes, a time se bavi..

13. Labokv raskrinkava seo

14. ne znam za njega konretno jebe mi se tacnije, pricali smo o ceo pojmu

15. pa eto ti, firma koja se bavi internet marketingom i koja obecava da ce sajt da ti bude na prvoj stranici gugla, sama nije na prvoj stranici gugla kad se ukuca internet marketing

16. Pa to sto se firma bavi time ne mora da znaci sa je dobra u tome, ne bi inace krali on i ortaci par soma evra u periodu od 6 godina

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.