Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Ne da ne mora da znaci nego su ocigledno klasicni pusikarevici u tom poslu haha

2. jbt lik koji je godinama pisao sale sad odjednom it strucnjak.tvorac brendova..sad ne krade, presao je na prevare

3. sve se nauci labavi

4. a kako mozes da ga optimizujes osim u kodu sajta a to treba da radi onaj ko pravi sajt a ne da posebno angazujes firmu za to, i vrv znam sve cake za seo optimizaciju.u meta tagu napises kljucne reci, ako na sajtu imaju slike dodajes im titl i sta jos moze da se uradi ajde reci mi ti ako vec znas

Napravis tekst fajl koji nazoves robots.txt

Kao sadrzinu stavis

User-agent: *
    Allow: /

Turis ga u root folder sajta na serveru.

To je sve. Veliki Brat Gugl onda moze da pretrazuje tvoj sajt i sam indeksira sadrzaj.
    Meta tag sluzi da kaze Guglu na sta ti obracas paznju kao primarni sadrzaj na sajtu i to stavlja kao prioritet prilikom pretrage. Ne treba ti jebeni marketing strucnjak za to.

5. Bata sale aj me zaposli kao svog asistenta, najbolje kurve i belo zavrsavam sig

6. Rado brate, ali ne pitam se ja. Nisam dovoljno veliko mudo da imam asistenta. Ali cim dodjem u mogucnost tebe zovem.

EDIT: Da se nadovezem, mozes da imas ne znam kakvu kampanju, ali ako nemas robots.txt Gugle te baca na surnjajstu stranu pretrage, dzaba ti svi genericki i marketinski strucni majmuni koje debelo placas. Mozes i sam.

7. kako je ovo dobra palanacka prica koja odzava vukajlijaski forum aktivnim
    znaci samo zene , svuda po forumu samo zene i zenske stvari.

ne znam sta trazim vise sa vama zenama
    ne znam zasto ne jebem vas zene

8. ne znam sta trazim vise sa vama zenama
    ne znam zasto ne jebem vas zene

Vidis Pancera, to bi moglo u meta tag ovde, skocila bi posecenost bar 200%

9. Brate znas kako bijem malene indijce?

10. Bata Sale sto kaze, sumnjam da sajt ima sitemap a to je prva stvar

11. 89 strana o totalno nebitnom sajtu, još malo pa ce ove biti više teksta nego tamo

12. Kucao sam na Yahooju "sodoma i gomora" i kao prvi rezultat mi je izašla Vukajlija.com. To je zato što za Boga Oca Sapsitelja ne znate.

13. Горијећеш у џехенему заједно са својом лажном вјером инфиделу. Муслемани нису овце и знају којем Богу клањају. Текбир!

14. Mi smo zavjet prihvatili i od onih koji govore: "Mi smo kršćani"- ali su i oni dobar dio onoga čime su bili opominjani zaboravili, zato smo među njih neprijateljstvo i mržnju do Sudnjega dana ubacili; a Allah će ih, sigurno, obavijestiti o onome što su radili.

15. Turis ga u root folder sajta na serveru.

To je sve. Veliki Brat Gugl onda moze da pretrazuje tvoj sajt i sam indeksira sadrzaj.
    Meta tag sluzi da kaze Guglu na sta ti obracas paznju kao primarni sadrzaj na sajtu i to stavlja kao prioritet prilikom pretrage. Ne treba ti jebeni marketing strucnjak za to.

pa da, marketing strucnjak je neophodan za sajt ko peronalni trener za vezbanje, znaci ne treba ti ni za kurac

16. # See http://www.robotstxt.org/wc/norobots.html for documentation on how to use the robots.txt file
    #
    # To ban all spiders from the entire site uncomment the next two lines:
    # User-Agent: *
    # Disallow: /

www.vukajlija.com/robots.txt

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.