U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Objasni mi pravila multilevel marketinga i za dva meseca cu da kradem od ortaka dvadeset puta manje da imam za kartu do Banjaluke
Objasni mi pravila seksa i onda cu za dva meseca poceti da stedim dve godine da platim ciganku da jebem
Objasni mi pravila Vukajlije i onda cu nakon sto me tu niko ne zgotivi napraviti novi sajt na koji ch pozvati dobre autore da pokradem da platim ciganku par puta
Objasni mi kako do kolača u tiganju i ja ću ga za 2 meseca praviti u džezvi
Објасни ми правила криптовалута и ја ћу за два мјесеца да пукнем реалан новац у то фиктивно срање.
Objasni mi pravila pjevanja i ja cu za dva meseca pjevati u autobusu
Kad <3Daniel<3 vidi da baki viri 3 evra iz novčanika
https://media.tenor.com/images/458dd9a1602d347fcd1216f660130336/tenor.gif
Objasni mi koliki si cigan ispao u životu i ja ću za dva meseca ispasti još veći cigan.
Objasni mi da sam ciganin i ja cu poceti da ispoljavam svoje poreklo
Kroz 2 meseca
Objasni mi kako da nadjem devojku i ja cu ti za 2 meseca objasnjti 64 nacina da je nadjes.
Objasni mi pravila drogiranja, i ja ću za 2 meseca da kradem na sitno od ortaka da skupim za dop
Objasnite mi kako comani nalaze kintu za pajdo i ja cu za 2 meseca smisliti bolju semu
Obhasni mi kako ceo život kradeš kevi nakit za pajdo i za dva meseca ću ukrasti istu vrednost marnjavajući sitan kancelarijski pribor od ortaka.
Objasni mi pravila zapadne kulture, i za dva meseca ću se zvati <3DANIEL<3
Objasni mi kako da dobijem posao na baustelu i za dva meseca kad mi se porodi Avlija nazvacu dete DANIEL
Kako se zove Danielovo pravdanje Zapati?
Denial, ahahahahahahahahahaha
Objasni mi kako ti je Bohor poklonio pedeset evra i za dva meseca će mi Zapata pokloniti 60.
Objasni mi kako da zavrsim travu i za dva meseca cu lerati ortake za istu jer mislim da sam narkoman
Inace, biser sa teme lordovi pisanja
http://s21.postimg.org/3mo782e1j/DANIEL11.jpg
Објасни ми правила твоје игре и ја ћу за месец дана већ да пуцам паре на њу у опкладама са много бољим од мене.
On je uvek znao šta je hteo,
on je hteo i kad nije smeo,
i da se digne kad je samo na korak od dna
Daniel<3 to zna...
Objasni mi kako celog života vadiš koren iz velikog broja i za dva meseca ću biti bolji u kamčenju para.
Objasni mi šta je blokčejn i za dva meseca ću biti siromašniji od Maestra