Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Objasni mi koja je direktiva i za dva meseca cu je odbaciti
Objasni mi sta su kriptovalute i za dva meseca cu na vukajliji otvoriti temu o tajnom biznisu u koji vi ulazete a ja dajem 10% kamate za godinu dana. Ono što ne znate je da kupujem ethereum vašim parama.
Objasni mi za dva meseca.
Objasni mi eksel tabele i za dva meseca ću preimenovati crvenu zvezdu u fmp
Haha jesi TRIGEROVAN
ma jok lol
Sedam tipova ljudi koji treba da umru kad ukradu pare
objasni mi pravila motanja buksne i za sekund cu ti nabosti sve iz rizle dok mi objasnjavas
gambiiiiiiiiiiiiiii
objasni mi kako se vozi i za dva meseca otvoricu auto skolu
i za dva meseca ti ostavljam auto na klocnama
objasni mi muzicke lestvice i za dva meseca dirigovacu beogradskom filharmonijom
Objasni mi kako da mi ljudi veruju iako sam ciganin i za dva meseca cu ja od Zapate ukrasti 60 evra
Objasni mi zasto se zovem Daniel i za dva meseca cu promeniti ime u Gabriel
Objasni mi koje vozilo ima onu ruku da prebacuje i za dva meseca biću ministar za vanredne situacije
Objasni mi ono osnovno i za dva meseca biće maj.
Objasnite mi kako da se samoklistiram i pritome koristim kompresor i za dva meseca skinucu se sa dopa, te prestati da otimam kesa od prijatelja i porodice.
Objasni mi ko je Rasni, i za dva meseca biće mnogi od njega opasni.
Frenkijev najbolji tebra https://vukajlija.com/recnik/autori/34248
objasnite mi kako se pravi nalog na vukajliji i za dva meseca ja ću ga prodati