Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Objasni mi koja je direktiva i za dva meseca cu je odbaciti
Objasni mi sta su kriptovalute i za dva meseca cu na vukajliji otvoriti temu o tajnom biznisu u koji vi ulazete a ja dajem 10% kamate za godinu dana. Ono što ne znate je da kupujem ethereum vašim parama.
Objasni mi za dva meseca.
Objasni mi eksel tabele i za dva meseca ću preimenovati crvenu zvezdu u fmp
Haha jesi TRIGEROVAN
ma jok lol
Sedam tipova ljudi koji treba da umru kad ukradu pare
objasni mi pravila motanja buksne i za sekund cu ti nabosti sve iz rizle dok mi objasnjavas
gambiiiiiiiiiiiiiii
objasni mi kako se vozi i za dva meseca otvoricu auto skolu
i za dva meseca ti ostavljam auto na klocnama
objasni mi muzicke lestvice i za dva meseca dirigovacu beogradskom filharmonijom
Objasni mi kako da mi ljudi veruju iako sam ciganin i za dva meseca cu ja od Zapate ukrasti 60 evra
Objasni mi zasto se zovem Daniel i za dva meseca cu promeniti ime u Gabriel
Objasni mi koje vozilo ima onu ruku da prebacuje i za dva meseca biću ministar za vanredne situacije
Objasni mi ono osnovno i za dva meseca biće maj.
Objasnite mi kako da se samoklistiram i pritome koristim kompresor i za dva meseca skinucu se sa dopa, te prestati da otimam kesa od prijatelja i porodice.
Objasni mi ko je Rasni, i za dva meseca biće mnogi od njega opasni.
Frenkijev najbolji tebra https://vukajlija.com/recnik/autori/34248
objasnite mi kako se pravi nalog na vukajliji i za dva meseca ja ću ga prodati