Prijava

Нисам пронашао овакву тему на сајту, а мислим да је штета да сајт остане ускраћен за овакве штосове. Начи фазон је да се комплетно копира неки рандом коментар са рандом клипа или са неког сајта и да се остави у оригиналној форми на овој теми. Без икаквог објашњења или преуређивања коментара.

Ево примјер:

"Majku ja jebem Iluminatima!!! Govna."

или

"Хвала Господу Богу Троједном да можемо препознати, уочити свако богомрзитељско лице сотонино, од хаљаде сотониних лица свакодневно пред нама. Ова сподоба је једно од тих безличних лица зла, које именом Србин хоће скрити, лажом покрити. .. Силна мржња спрам Христоса сева из овог безоблика. Уличарским, булеварским темама, језиком, закључцима, маниром, појавом, шири, простачку папагајску непамет, површност, лажно је представљајући као ученост. Увећавајући бројност у потпуној непамети утврђене онолике безбожне светине сербске. Комунизмом порођене, одгојене, неолиберализмом, глобализмом/мондијализмом Њу Ејџа, завршно од ума одвојене.
.. Свака тема, свака реченица теме којом се бави је средство оптуживања Христоса, изругивања Христоса, потирања Исуса Христоса. Метод му је веома, веома подмукао, што увећава јад који носи, живи, шири, који је.
Православна браћо у Христосу, узмите се у памет, где нема Бога нашег Христоса нема ни добра. Где нема добра нема човека. Већма само зло, како је видно у овом безоблику гмизања животом."

Imas temu jutjub komentari pa lepi esi realan

ali ovo je VAN KONTEKSTA ako nisi znao

SVE JE DOBRO ALI OVA MUZIKA U POZADINI ME JE UZLUDILA PREVISE VOLUMEN BATO
! ! ! 

Pa to je vrlo bitna cinjenica da

Sto si se ti vracao na sajt druze?
Nisi Tarzan da jadikujes i snajperises

Uglavnom je sve istina,a tih 5% je zanemarivo i ne mjenja bit.

Имам Март читав слободан брт.

Bohore, što si "kiseo" što bi rekli vi kul deca

ovo pitanje sam cuo samo od Truca i Boxora, zasto si se vracao na sajt

sta te boli kurac, da odgovorim za coveka

Ne koristi Boh kiseo koca i pljeka
Bomb moram da znam sta mi se u kuci desava prelos domacin bi bio da je drugacije

mars konju ne razumijem te nista pricaj glasno i normalno za tebe nije klip da znas nerviras me da znas dodjem da te istucem osamarim nema sta bi ti sve uradila glup si ko tocak jeli znas sjebacu ti kurac konju jedan konjasti jedan haj mars konju

ајде домаћини почастите ме са неким рандом коментаром, желим да вјерујем да ова тема има потенцијала

Andjuse,ti si pravi navijac u odnosu na ciganska govna,svaka ti cast,jebo vas covic,vucic,arapi i cigani,dignite ruke od tig govana izdajnickih i predjite na Srpsku stranu pa kad oslobodimo Srbiju oslobodicemo i curicu.

mi smo sa zenske strane

KOG SMO VRAGA BOGU SKRIVILI DA OVA KARIKATURA I MORALNA I FIZICKA I INTELEKTUALNA ODLUCUJE O NASEM ZIVOTU I SUDBINI.

JAOOOOOO NADICE IZEM TI DUSU! :-)

Tesla je ubiven jel je teo da na pravi laser koji će da poubiva sve masone!!! To je od krio jedan Rus