Jevdjic od Monaka

1. Haha a tek radprave po fejsu. Tetke koje ga brane, dobro dete, ljubomorni ljudi, samo ti guraj sinko...haha

2. toliko je jebeno neverovatna prica da ljudi odbijaju da poveruju da je lik dobijao 1000 evra mesecno, 400 na stan 600 za sve jebeno ostalo, aj da kazemo da su osnovne zivotne potrebe 150 za takvog krmka kao sto je on, opet mu ostaje 450 evra
    http://www.bravacasa.rs/wp-content/uploads/2013/12/Luksuzan-stan-u-Njujorku-slika4.jpg
    i ovo je vila promaja kad imas 100 kvadrata pa struji vazduh

3. Kad Bosanac kaze Detos jedan folksdojcer umre

ahahahahaha skroz dobra metafizika na više nivoa brate

4. ahaha chavez....kaze onako ljut PA JA SAM ZBOG VAS SAD U MINUSU 400 DINARA JER MI NISTE DALI DOVOLJNO, PA SAM OD SVOJIH PARA MORAO DA DODAM TIH 400 DA JEDEM I ZA TAKSI, A CAK SAM DONEO I GITARU....i onda u sred te gungule i tih rasprava o nemanju i kako mora da kupuje drva za porodicu jer je zima, javno pokazuje kako je kupio neki mikrofon od 300e i kao hehehe bilo je i jeftinijih al sam uzeo ovaj najskuplji moguci. Ja i dan danas nekad obrnem te famozne strane i rasprave sa VOSa

5. Ovog i Stevco moze da dodje i pljuje realno

6. ma stevco je klinac bezopasni, ovo je matora debilcina sa stvarima skupljim od necije plate, kladim se da nije mesec dana radio u zivotu

7. Kad Bosanac kaze Detos jedan folksdojcer umre

Hahahaha to se traži

8. kaze od samog pocetka odnos je bio bizaran
    -pa ok reci zbog cega
    -pa nzm bilo je bizarno....ne mogu to da pricam na televiziji i iz postovanja prema ovoj dami
    -hajde reci sta ti je trazio zauzvrat
    -bilo je bizarno jao....trazio je da mu pravdam gde trosim novac, ja nisam rodjen da budem rob nekom tamo doktoru jao bizarno

9. Samo se nama vukajlija nije isplatila, e..

10. Daje mu 500 evra mesecno i jos hoce da zna u sta se te pare trose. Mamu mu jebem bezobraznu kako se samo drznuo.

11. Ujaci su mu posekli trešnju koju je najviše voleo

12. daj mi 400 evra mesecno i ja cu iznajmljivati vilu promaju

13. kladim se da ide i na kurve

14. Haha stani bre, zar na pocetku nije bilo da nema ni oca ni majku? Kako je onda placao taksi jer majka ne moze da mu se vozi avtobusom iz sela jer je to njoj ispod casti?

Pukao sam jer mora da shvati da nismo hteli da plaćamo taksi njegovoj majci! Da li to mozete da zamislite? Žena živi na selu, nigde ne putuje autobusom, već joj sin naručuje taksi, a mi to da plaćamo.

http://mondo.rs/a1089065/Info/Drustvo/Milan-Jevdjic-student.html

Jebemti zivot kakav je jadnik prevarantski

15. Da sam na mestu ovih prevarenih izvadio bih izvode iz banke i nasao 27 svedoka da sam mu pare pozajmljivao da mi ih vrati kada se zaposli kao doktor.

16. Inace se vidi da laze do jaja ne znam oko cega se raspravljate

17. Ali mentoli gastarbajterski mogli su te pare da daju org tipa srbi za srbe jebote za godinu dana bi skucili bar 3 porodice sa po 5 dece

18. Inace ovaj lik je jedan od razloga sto pomazem iskljucivo u robi, retko pare dajem.

19. Ma ne raspravljamo se Ps.
    Ali ima ljudi koji ga baš brane još uvek. Tetke koje su pale na tuynu priču a pritom bi volele da maskoči ovaj rudonja na njih potajno.
    If all else fails ima ekstra perspektivu ka žigolo mensečini.

I da, garant ide na kurve.

20. Pa tetke slusaju pink a pink je svoje rekao

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.