Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
meni je uvek bila odvratna i dok nisam znao sta je feminizam bila mi antipaticna, a onda kad je bila ona emisija o zeni alberta nadja sto je uzivala citav zivot u milionima i onda kad je ovaj prestao da zaradjuje odjednom je prebija itd, i onda se buni kao nece da mi da ni 2000e mesecno alimentacije da mi deca idu u najbolje skole kakav je to otac....a ova vojtehovski samo DA DA TAKO JE PRAVA MUSKA SVINJA
a to sto ova nije mrdnula prstom 20 godina, zivela u svili i kadifi samo putovala vozila skupa kola najskuplja garderoba i onda kad je nestalo para onda KMEEE ON ME JE MUCIO JA JADNA ZENA POMOGNITE MI PLS
da li je ta priča dobila sudski epilog ili se sve završilo na rekla/kazala vjerujem da je ovo drugo
Ako si pogledao onaj klip pezos jasno se vidi koliko se od feminizma ogradjuje
ogradjuje se onda dok je bila placena od nekog drugog....to samo govori o zenskom stavu i karakteru i da je zensko mnogo lakse platiti novcem nego muskarca....nadam se da se slazes sa time kao jako svesna zenska osoba
nemoj samo navesti primer da ima i muskih kurvi i sponzorusa jer je to bukvalno manje od 1% muskaraca koji postoje, dok kod zenske populacije kurve i sponzoruse su oko po nekim poslednjim istrazivanjima 57%
pezose iz svih tvojih izlaganja o zenama dalo bi se zakljuciti da imas mali penis
pa dodji da mu uzmes meru pa onda sudi
iz svih tvojih izlaganja o muskarcima da se suditi da imas ravno dupe zbog cega si nepozeljna kod muskaraca pa si frustrirana i mrzis iste
Ravno dupe potpisujem
Pezos +1
Kao tiganj ravno
Cekaj da vidimo sta kaze pseto, on ju je jebo pa zna najbolje
Pa to i ja cekam, nego evo propadosmo
Cekaj, kako mislite “ravno dupe” i “pseto jebao” u istu recenicu?
Znaci nije jebao
Pa izgleda, ja verujem Pezosovoj dijagnozi
Nije joj ravno dupe al mrsavo je
Aj pusti moje dupe I pogledaj pp te budi ljubazan I odg
Mislim cela je mrsava
Eo