ДОГОРJЕЛО ФАЈНЛ ЕДИШН

1. Eto upravo ovo sto je napisao multicipmanked jebem ga u nik da ga jebem

Jer ako nije trebala da ih banuje, niti da ih upozori da se ne ponasaju tako prema dzimiju onda nije trebala da uradi nista. A nista nije ni uradila ucestvovala u sprdnji ko i svi i okomili ste se na nju bez razloga.

Tj mozda postoji razlog ali on nije ovaj koji koristite jbg.

I evo vam jos jednog pitanja: s obzirom da je ona makar bila tu, zasto ne dizete dzevu na ostale moderatore kojih nema mesecima? Kako ja gledam na stvari ona se makar vrti tuda pa ako neko bas zasere nesto moze da ga banuje pa je samim tim bolja od ostalih koliko god ti ostali bili STRUCNIJI U MODERISANJU od nje (ako jesu)

2. deli svoj nalog sa drugim ljudima koji su ga vise vise puta zloupotrebili.. njen je i nek sere po njemu, jebe mi se kome ga daje, ali ako taj neko koristi moderatoski nalog da me jebe normalno da mi smeta

3. A gomila nas ovde je na sajtu 7-8 godina, a sajt postoji tipa 10 i to u pocetku je bio anonimus teski, i sad ove LEGENDE koje su na sajtu mozda godinu-godinu i po duze se ponasaju kao da je u to vreme pre dolaska vecine bila ne znam kakva renesansa ovde

A istina je izgledala ovako:

Grudnjak

-ono sto drzi sise

grudnjak drzi sise

4. A čekaj, zar ne drži sise?

5. U toj raspravi sa dzimijem o kojoj pricate vise uvreda su on gambi i ovaj perica uputili svima ostalima nego sto su oni dobili....cak se ne secam da je bila i jedna direktna uvreda, nego su samo bili iznenadjeni kako to da nisu docekani sa xaxaxaca koji si LEGENDA, a svaki njihov post je bio "ovi degenerici, skotovi, gluperde" itd

6. Ja mogu da se pohvalim da sam leđendu Gambija video jednom uživo. Pre 7 godina to bilo. Napolju leto. Dečija graja. Kališ miriše na cveće. Ja u majici flekavoj od čvaraka. Gambi u kožnoj jakni. Ćuti. Posmatra. KLASA

7. Pa ja sam prilicno siguran da misle da je trebala da banuje “bagru” koja je bila drska prema dzimiju iliti dzimbu samo sto to nece da kazu jer isto tako znaju da cu im reci da nije bilo elemenata za ban jer nam svima zvizde jaja za dzimija. I onda bi prica opet otisla u smeru pa dobro mozda nije bilo razloga za ban ali oni ne doprinose bla bla seru spemuju bla bla pre je bilo bolje bla bla hej pa to je dzimi bla bla i opet nista nece reci.

Da ne glumi tetku, nije trebalo da ih banuje, promenila su se pravila, trebalo je da ćuti. Bukvalno je bila u fazonu "vidi ko sad ima moderatorsku palicu i napusti sajt, jer ja sam moderator i tako kažem". Nije smela da šilji kurac, pogotovo ne kao mod. Reagovala je kao ogorčena baba iz busa kada pokušaš da prođeš pored nje, a ona na stanici zauzela cela vrata.

8. Znaci ako je moderator treba da ne pise nista? Bas forsiras

9. U toj raspravi sa dzimijem o kojoj pricate vise uvreda su on gambi i ovaj perica uputili svima ostalima nego sto su oni dobili....cak se ne secam da je bila i jedna direktna uvreda, nego su samo bili iznenadjeni kako to da nisu docekani sa xaxaxaca koji si LEGENDA, a svaki njihov post je bio "ovi degenerici, skotovi, gluperde" itd

upravo tako

10. Desi busido bebo nedostajes mi voleo sam se pickarati sa tobom ova trojica se skupe i ni da cacnu

11. Ps, ne forisram, kažem šta je i kako je. Dala je legitimitet Bobu Roku svojim mešanjem. I namerno minirala nešto što je moglo da pređe u normalnu priču.

12. Pa kad se ne pičkaram s tobom, jbg.

13. Ja mislim da je legendici Džimiju u principu istina pred očima i kao takva vrlo se jednostavno manifestuje u činjenici da je ranije bio retard koji se čantrao Kazanu i koga zapravo niko nikada nije cenio i gotivio, ali je imao zaleđinu. A sada je isto to, samo nema zaleđinu, te ne može da ispolji frustracije banovanjem ljudi koji mu samo dobronamerno kažu da bi valjalo da se izvuče, ili skloni i smrdi negde drugde.
    I to je cela priča.
    Ali dobro, makar je izašao iz ormara. To cenim.

14. Tebra, da idemo dalje, to što postoji i smrdi na sajtu i dalje, pa možda nekog i banuje ponekad je ne čini moderatorom, a pogotovo ne dobrim ili boljim moderatorom. Bukvalno bi sajt isto funkcionisao i da nema moderatora i to je to.

15. Tu sam Pseto. Kao prava legendica sajta banem ponekad da vam pokažem koliko sam iznad, ali ipak gladan vašeg voršipa!

16. Niti je ista minirala niti je dala legitimitet bilo kome. Pisala je u sprdajucem tonu kao i vecina tamo i to je to. Normalna prica je svakako mogla da se vodi kulirajuci spem ali je dzimija previse pogodilo nepostovanje njegovog lika i dela pa se raspravljao tamo sa spemerima i sam im dao legitimitet.
    Edit: evo i na ovoj strani ima spema i oftopika i bombili je tu pa opet normalno razgovaramo, znaci problem je samo u dzimijevoj sujeti i to sto se vas ne znam koliko ugnjezdilo ispod njegovih muda

17. Niti je ista minirala niti je dala legitimitet bilo kome. Pisala je u sprdajucem tonu kao i vecina tamo i to je to. Normalna prica je svakako mogla da se vodi kulirajuci spem ali je dzimija previse pogodilo nepostovanje njegovog lika i dela pa se raspravljao tamo sa spemerima i sam im dao legitimitet.

Netačno. Nema veze sa drkanjem na lik i delo.

18. Pa kad se ne pičkaram s tobom, jbg.

pa nisam na tebe ni mislio majmune hahahaha

19. A gde je ona baba što je jebo Deki aod?
    Otvorite temu o njoj! To je legenda sajta

20. zarobljen na vulajlija.com vec dva sata

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.