Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
oko cega se vi raspravljate kukala vam majka..
Ko je to recimo Zubac Pera da baš on a
Ne neko drugi
juce vidim posetere sa vukajlije u srpskom telegrafu na strani predvidjenoj za humor.ima rubrika vukajlija.
nisam siguran da li je to uvreda ili znak da vukajlija trza malo bar
sajt moze da se povrati siguran sam u to ali ocigledno nikog vise ne zanima
mora da se prestane prvo s ovom retardiranom nostalgijom valjda ce da ih smori vise prica o zapati smaretu mr moonu i ostalima, humor je evoluirao dosta u odnosu na ta vremena a sajt iz nekog razloga u kurcu
mislim definicije su go kurac, to je za tu mrmoon spiku, forum treba da bude zdrav, uvesti spojler tag i striktna pravila
Na strani sam gde ste mi odgovorili sta je kosmopolita trebala da uradi kad je dosao dzimi i niko mi nije odgovorio. Gambi, reme i perica mali su mi rekli sta nije trebala da uradi ok skapirao sam ali niko i dalje ne govori sta jeste trebala da uradi. Pomislicu da nemate pojma sta hocete uopste.
Sad cu se vratim da iscitam sve sta ja radim od svog zivota
Procitao sam nemam nista da dodam xd
kad su mudrorije sa tvitera najpoznatija humoristicka str na netu onda se vidi kakvo je stanje, ljudima nije do smeha sto bi se reklo.ubijeni su u pojam..dobar je njuz ali on se samo bavim politikom,.mora malo da se ulozi u sajt i za mesec dana da povrati popularnost
Па брате и ја бих искрено волио да чујем шта људи хоће конкретно и да то напишу у колико већ тачака па да то неко размотри. Ако уопште неко нешто хоће. Јер мени ово више дјелује као да људи констатују како је сајт курац.
predlozi za poboljsanje sajta xD
Pa Pseto ili da sankcionise ili da ne uradi nista ili sta god, sve je bolje od onoga
ukinuli su fb stranicu, postere, rekacije.pitam se zasto ovaj sajt jos uvek postoji uopste, sto ga kasape tako deo po deo sto ga ne ugase celog
Pa ja sam prilicno siguran da misle da je trebala da banuje “bagru” koja je bila drska prema dzimiju iliti dzimbu samo sto to nece da kazu jer isto tako znaju da cu im reci da nije bilo elemenata za ban jer nam svima zvizde jaja za dzimija. I onda bi prica opet otisla u smeru pa dobro mozda nije bilo razloga za ban ali oni ne doprinose bla bla seru spemuju bla bla pre je bilo bolje bla bla hej pa to je dzimi bla bla i opet nista nece reci.
Aha evo gambija, kako da sankcionise brate da ih banuje? Za sta tacno da ih banuje sta su uradili jebote?
E jebi ga Pseto ne da mi se sad da odgovaram jer je kasno, na fonu sam a autoritet me ubi. Samo ću da kažem da nikako nisam ni pomislio da treba da ih banuje a ostalo sutra ako uzmognem.
*Autokorekt.
Jelo me on.
*jebo
Колико се ја сјећам. Џими је поставио пост, људи су кренули да се надовезују на његов пост и сад можда је ту упала која боброк токсична упадица, али ништа више од тога. Па је онда Џими кренуо да се просипа са неким глупим размишљањима плус што није добио подршку коју би вјероватно добио прије 8 година. И онда је изашао из свог лика кад је рекао да је овај сајт стациште педера, па кад су људи почели да га напушавају, онда је покушао да се врати у лик интелектуалца што га је још више укопало. Тако ја то видим јбг. Не знам шта људи очекују, да му чешемо јаја?