ДОГОРJЕЛО ФАЈНЛ ЕДИШН

1. cukljevi kosmopolitini---nekad bilo kosticeva jaja

2. koji je sad nik dzimiju?kazete da i dalje dolazi na sajt.

3. Nije mi niko odgovorio da li je Kosmopolita dobra pička ili ne? Nezadovoljan sam tretmanom koji, kao legendica sajta, dobijam od strane novopridošlih infidela.

4. Glasam za OK BEND. Usta te jebem

5. stvarno ne znam..kad neko promeni nalog vrv ja medju zadnjima na forumu saznam o kome se radi i to jedino ako ga neko pozove po starom niku

6. secam se da je boh rekao da je kosmo dobra riba, mozda je to napisao da bi podrzao kolegu moda..

7. хаха кад сам ја посто модератор космополита почела да вришти и чупа косе и да куне и рекла да ћу сјебати сајт али нажалост нисам успео за тих месец-месец и по, после ме похвалила, е па ја сам и пре и сада мислио да си курац од модератора кад си успела да будеш изманипулисана од стране једног бохора и да се играте вука и данице овуда

јој кад се сјетим само... чекам да владе лимар и грањка напишу два коментара по две стране А4 формата, онда им едитујем да пише "волим те владо блесице једна", "и ја тебе бубице <3", добра шега некад била, ко задњи изађе нек повади осигураче

8. Haha šalabajzer isprozivao pseta neki dan, evo marko boksera malčice za početak, ispašće već neko dobro pičkaranje od svega ovoga

9. што не спавате ви јесте ли нормални

10. pa letnja je ravnodnevnica

11. Koja je vremenska razlika tamo gde si ti, marko, ima li bar 8 sati razlike?

I koliko uopšte kina ima vremenskih zona, eto to nikad nisam znao

Nije ni da mi je teško da izguglam sve ovo što sam pitao jer znam da si nadomak hong konga ali parazit sam jbg

12. sad ce podne tamo verovatno

13. Standardno vreme u Pekingu je jedina vremenska zona. Kina je imala pet vremenskih zona, ali je 1949. godine Mao odlučio da zemlja ima samo jednu kako bi se promovisalo nacionalno jedinstvo.

Ovo znači da u pojedinim delovima zemlje sunce sviće u 10 časova ujutro.

Haha kakav gospodin komunjarski, za svako poštovanje potez.

14. па овде падне мрак пре 7 и лети

15. koliko je simejlova u procentima u odnosu na obicne ljude

16. ниједног нисам видео али данкан јесте, још му изватао сисе да проба

видео сам свега два педера (очигледна педера исфеминизирана) а пола милиона људи ми је прошло пред очима

17. баш се питам дал сам видео истог кинеза два пута не рачунајући ове са којима радим и код којих купујем

18. ma svi su isti ko zna koliko ih je simejlova hahh mozda su kvalitetni

19. у донгуану код шенжена сам цоа, сад ће подне, 7 сати разлике дакле

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.