Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Marko pozdravi brata Dankana
оћу
Fala buraz
Bushodo ajd mi reci molim te da nisam istripovao da je Džimi gej
Tako je neka prica isla ozbiljna
I da je imao odnose sa nekim sa Vukajlike
Marko pa morao sam Kosmopolitu sa manipulišem kad je Vidra bila zauzeta od silnih cokolada i bombonjera koje je dobijala na kucni prag xd
Ha ha ha nije debeo druze nije
kolko mi idu na kurac oni likovi sto nisu alfa ali bi jako zeleli da to budu, i onda sta god da se spomene oni ili se nadju prozvanim ili se nadju prizvanim da prokomentarisu isto, i onako svuda pokusava da naprave nekakv red po njiovom nahodjenju i stavovima i svuda se nako nadmeno ponasaju a ne kapiraju da ih ljudi mrze i da ljudima nije prijatno u njihovom okruzenju. mada to vrv kapiraju i oni sami ali vole taj osecaj< ruse sneska gde god da se pojave, ono kad im neko prepozna hod na 120 metara odmah mu pada mrak na oci jao ne evo ga ovaj, takvim likovia su drugari prodavali onaj fazon
--e idem kuci
-e idem i ja
i onda se vrate njih dvojica posle 10 minuta jer je i treci, taj nepozeljni degen koji naredjuje...
mada tu je generalno problem taj ego trip, i ta zelja za vlascu , ali vrv da to potice od problema sa autoritetom, i onda se bune protiv svega, znas zajebani momci, resavaju probleme, postavjaju vrednosti , gaze vrednosti, itd itd, uglavnom mnogo me nerviraju takve glave jer nisu nimalo opustene i nedajboze ali uglavnom zavrse sa u nekoj teskoj bolesti, i mnogo lose tripove i ambijente imaju i prave, stvaraju jako negativnu energiu gde god da se pojave, i nikako ne posustaju u svojim ego tripoveima nego ih sve vise i vise neguju i sve vise i vsise opadaju ti tripovi
a takvih ima mnogo ovde i zato umire chat
Takvi imaju trip da ti nicim izazvani saopste svoje zivotne stavove i filozofiju i da te mrace time a fazon slucajno ste u istom drustvu
Saopste i teraju te da prihvatis to
Samo je jedan Olanik, sve ostalo su lose kopije.
Boh, nije, covek zivi sa devojkom, zajedno su brda. Ne znam odakle ti ta glupost brt.
Dobro bre Reme kakve veze ima s kime zivi druze
Ljudi imaju decu i zenu pa su pederi nemoj da lupas
znam bohora tog dragog momka zajedno smo nosili korpe pune malih kruhova na pijacu da prodajemo staricma. posle smene uvek smo se opijali u krcmi gospodara ilije bohore je osim pica i duvana voleo male srne , kosute, lane, jagnjad najvise je voleo da pomiluje onu najslabiju jagnjad po kosi za koju se verovalo da nece moci da prezime zbog slabosti
Evo vam čist primer od pre osam godina, da je zapravo oduvek bio isti kurac i da su oduvek postojale legendice sajta, odnosno puritanci koji su trazili postovanje i pusenje kurca po sajtu. Išle i kenjkale i zvale razne Džimije upomoć.
https://vukajlija.com/forum/teme/3092-kompromis
Ovo je možda i prva "dogorelo" tema u istoriji sajta, a nije ni po čemu bolja. Čak je kvalitet vređanja i rasprave kasnije postao bolji. Ovde je sve negde bilo previše gej
edit: secam se da su ovde potpisali ja mislim Tuluma ni krivog ni dužnog kao potpisnika peticije protiv nas nekolicine uvrnutih koji teraju pučanstvo sa sajta
Marko koji ćeš jebeni kurac tu degenčiću jedan? Ti nisi realan. Idi u jebeni Šangaj, to ti je jedini grad koji vredi u celoj Kini. Tamo ćeš i jebati bolje (5 milki stranaca živi), a i zarađivati bolje. Idi bani, naćićeš bolju priču sigurno
Lol Bush, da, koliko je ta tema bila jadna, do mene taj fajl dosao na msnu sa mojim potpisom, mislim...
Ja sam čuo da je bushido jebao JTU-a, pričao neko po forumu, vidjali ih po gradu
Terba sliku Blagoupokojenog Presvetoga Oca, Patrijarha Serbskoga Pavla staviti kao budući logo Vukajlije. Vo imja Oca i Sina i Svetoga duha - AMIN!
http://intervju.rs/wp-content/uploads/2017/12/patrijarh_pavle.jpg
Odrao sam ga od kurca. Ali makar sam mu sve uredno platio. Tebi Frenki nije platio. Jbg, surov ćivot.
Ахахаха интернет потписи, а онај брат на првој страни захтјева да му скину "потпис" јер није пристао на њихове услове ахахах. Како су људи ретардирани сунце ти јебем лудо. И то око нечијег аватара, страшно...
Haha pederčina
Jebao si pedera, to pederom čini te