Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ko je pahulja ja sam
Deset godina tradicije, hiljade napisanih definicija i izliva kreativnosti hiljada ljudi je uloženo da bi u 2018 godini moderatori davali svoje login podatke privilegovanoj sekti. Povucite se sami, nemojte da vas mi teramo.
samo pahnulja ima bolji personaliti
A oko cega protestujemo? Haha Kosmo, sad si se setila :)
čega, gamby?
hahah kako kosmopolita pere ruke od 3 bohorove krune ovo stvarno vredja inteligenciju mislis li ti da smo mi glupi toliko
e njegove tri krune su zaslužene da se ne lažemo odličan autor
a ovo inače nije prvi put da ga banujem
подржавам сваку промену
zasluzio je 3 krune, mozda ako mu ih naslazemo na glavu bude visok 170 xDD
onda se dostojanstveno povuci Truć lažni grobare
како да се повучем? и зашто сам лажни гробар? видим да ме помињеш, могао би мало да објасниш.
vas dvoje ste bivši, osramoćeni ste i prokuženi poput Francuskinja iz Normandije koje su se jebale sa nacistima tokom okupacije
Sajt odlično funkcioniše obzirom da su godine sajta nešto ko kučeće godine.
dobro bre bombas, stvarno objasni čoveku
Molio bih vlasnika teme da mi objasni oko cega se borimo, doduse podrska u svakom slucaju
preneli okršaj s tribine i na vukajliju....marva glodarska
podrška. teraj goveda.
edit. Nije Prištevac, ali jeste mi ustupio šifru.
hehe
ako nekome treba objasnjavati onda nista
nemaš objašnjenje znači
nisam se tebi obratio, generalno pricam ti si za mene ona trava sto se kotrlja u preriji
https://media.giphy.com/media/O38dU2kkQ9sWc/giphy.gif