ДОГОРJЕЛО ФАЈНЛ ЕДИШН

1. aj bezi debilcino gde ti stanu sve kretenske informacije koje posedujes

2. ne vredjam tebe nego vredjam svakoga ko ima grb kluba na svojoj profilnoj slici na bilo kojoj drustvenoj mrezi/ ekranu telefona i ako mu je ceo zivot sportski klub, ukljucujuci i tvog sina ako to radi

3. pa dobro dobio sam 6 meseci za vredjanje u cekaonici sto retko ko dobije, sta hoces sad?
    svejedno si huliganska zivotinja a ko zna koliko imas godina, ne znam kako te nije sramota svog postojanja

4. da ne bude da je NikolaKg jedini bolesnik i manijak na sajtu

5. bombas, zašto to radiš? tvoj mazohizam dobija sasvim novu dimenziju

6. pitao covek da dam skrin, manijak ide po sajtu i prica ovako o deci, a tebi to nije dovoljno za trajni ban, da li mene treba da bude sramota ili tebe?

7. smiri se grobarcino hahah

8. ti i ja smo o tome pričali, složio si se sa šest meseci, bombas
    znam ja dobro kako je tekao taj naš razgovor i zašto šest meseci
    ne razumem zašto iskopavaš i objavljuješ to

9. Svi nesto kukaju forum prsti od aktivnosti nedeljom u ponoc sta bi htele oca vam

10. Eru jebem te usta bas

11. Pa ja sam mu trazio print kako sto

12. Bitno je da ljudi vide sa kakvim bolesnicima dele internet prostor.

13. ti si kacio kurac moj na cetu da se ne lazemo

14. ne znam ko ti je poslao

15. dokazi bolesnice i ne izmisljaj

16. ajde bezi majmuncino prvi napadas ljude bez razloga a obicna si navijacka zivotinja sesnaestogodisnjeg mentaliteta, zasto nemas print onoga sto si pisao ispod
    ako smatras ono gore sto sam napisao da je napad, nije to napad vec suha istina
    cak se i rasni zajebava sada za navijanje nego mu je izgovor da se napija

17. ne znam šta si tražio na četu al ga jesi izludeo i ti to znaš(ne branim erua, debil je)
    al ti to opet potežeš, neverovatno

18. A bre Kosmo, pa tražio mu ps da dokaže da mu je vređao dete. Ispalo bi da je bombas izmislio priču. A vala i meni je drago da vidim kakve njuške obitavaju ovde i da ih izbegavam. I vidi kurca, izludeo ga na četu.

19. bombas je reko da je u redu šest meseci ban, šta sad?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.