haha zabrinjavajuce je sto drzi ovo uopste pri ruci i sto se smeje iznad na recenicu, jedva je cekao da dobije materijal za ban, trljao dlan o dlan i sve hahah
ne znam šta si tražio na četu al ga jesi izludeo i ti to znaš(ne branim erua, debil je)
al ti to opet potežeš, neverovatno
Mislim da ne bi trebalo ovako da se legalise nazivanje drugog autota debilom, zato valjda i sluze banovi, racunam da ce covek da se vise srdi i plavi veci zulum, a i drugi ce to da vide kao zeleno svetlo da druge nazivaju debilima, sto uopste nije ok.
Ne smatram da je na internetu moguce biti zrtva ili nasilnik, rekao sam to u prenesenom znacenju. Cinjenica da bi se lecio na neurohirurgiji 6 meseci kad bi mi tako nesto rekao uzivo ne menja na stvari da ovakve spodobe treba razobliciti, kao i one koji ih stite.
tipicna milan jevdjic spika gde je izvuceno iz konteksta sve a premalo informacija i mutna istina, jebe mi se za njega i njegovu cerku ako je ima uopste i za to sto nije dobio ban sto je prvi kacio moje slike i provocirao, secam se da je izvesni igor nimcevic dobio trajni ban za takve stvari ali eto
Kosmopolita ako mene pitas znao sam da je retard ali retardi su na sve strane ovo je vec visi nivo i ovoga se gnusam bas.
Apofise, ustanovljeno je pravilo da se ne banuje za stvari tipa debil, glup, jedi govna, pusi kurac itd ali se za svako pominjanje porodice pedofiliju otkrivanje privatnih informacija i versko rasna sranja banuje jer je stvarno bilo preterano to ranije
aj bezi ne verujem kako vas vrti lik, ovo je bilo posle 20 strana njegovog kacenja privatnih fotografija i ko zna kakvog sve vredjanja, opet bilo je pre fazon 2 godine ili tako nesto
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ubij glasnika Kosmopolita, uvek si imala talenat da zrtve optuzujes, a krivce stitis.
a ti baš voliš kad si žrtva?
jao jao tražio mi pseto print, daj odma da nađem
Pa nista, nebitan ban, samo sam hteo da se uverim da je imbecilcina. Izludeo ga na cetu vaaau ne vidim razlog za mesanje dece sta god da mu je uradio
haha zabrinjavajuce je sto drzi ovo uopste pri ruci i sto se smeje iznad na recenicu, jedva je cekao da dobije materijal za ban, trljao dlan o dlan i sve hahah
al ti to opet potežeš, neverovatno
Mislim da ne bi trebalo ovako da se legalise nazivanje drugog autota debilom, zato valjda i sluze banovi, racunam da ce covek da se vise srdi i plavi veci zulum, a i drugi ce to da vide kao zeleno svetlo da druge nazivaju debilima, sto uopste nije ok.
Pa jeste, Kosmo, onomad ispade Džimi kriv što je došao a ne bagra što ga naduvala. Al neću više da serem, ne treba mi to uopšte.
Ne smatram da je na internetu moguce biti zrtva ili nasilnik, rekao sam to u prenesenom znacenju. Cinjenica da bi se lecio na neurohirurgiji 6 meseci kad bi mi tako nesto rekao uzivo ne menja na stvari da ovakve spodobe treba razobliciti, kao i one koji ih stite.
tipicna milan jevdjic spika gde je izvuceno iz konteksta sve a premalo informacija i mutna istina, jebe mi se za njega i njegovu cerku ako je ima uopste i za to sto nije dobio ban sto je prvi kacio moje slike i provocirao, secam se da je izvesni igor nimcevic dobio trajni ban za takve stvari ali eto
a ti nisi znao da je eru retard
Ajde perice ne jedi i ti govna jebo te dzimi u prkno bas
Hahaha Perice, pa to upravo i serendam danima. Kriv je neko sto iritira drugog svojim postojanjem.
Ne ulazim u to da li jeste ili nije, nema tu nikakvog dogovora, cim krene sa sranjem, ban, jedan dva, na kraju ako treba i trajni i mirna backa.
i sta cemo sad?
Kosmopolita ako mene pitas znao sam da je retard ali retardi su na sve strane ovo je vec visi nivo i ovoga se gnusam bas.
Apofise, ustanovljeno je pravilo da se ne banuje za stvari tipa debil, glup, jedi govna, pusi kurac itd ali se za svako pominjanje porodice pedofiliju otkrivanje privatnih informacija i versko rasna sranja banuje jer je stvarno bilo preterano to ranije
Ne znam sto se svi prave tose da ne znaju za to
Ps, zabole me za Džimija baš, nervirao me je svojevremeno toliko da niko od sadašnjih ne može ni da prismrdi nego mi ide na kurac pristup.
aj bezi ne verujem kako vas vrti lik, ovo je bilo posle 20 strana njegovog kacenja privatnih fotografija i ko zna kakvog sve vredjanja, opet bilo je pre fazon 2 godine ili tako nesto
ništa, ne vredi da okačiš sto printova, ne vredi da ga trajnujem, on će biti tu a drugog naloga, kao rasni što je bio, ti i ja smo to već raspravili
meni je samo glupo ovo ej pseto vidi šta mi radio eru pre dve godine
pseto, ti nisi znao da je eru veći imbecil od rasnog
i to smradovski opet na istu foru koristi sad kad sam mu ukazao na to da je navijacka zivotinja od 40 i kusur godina