Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Aha, dobro, za ovo ostalo sam znao, ali za ovo da mozes nekome da kazes da je debil i retard nisam, sorry za offtopic. Mada se ne slazem sa time, sem ako je u nekoj zajebanciji.
samo najsveziji primer
https://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=1226#post_3848284
pusti te fore pseto, nisu ni svacije porodice iste za moderatore... svi su ovo procitali, ali sam trebao ja valjda da idem kod kosmopolite i da se zalim, pa da me proziva kako joj nesto trazim kao pre pola sata
zato nemoj da kenjas jer si isti licemer kao i Boxor, samo sto nisi govno pa da vredjas ljude na takav nacin
PA DOŠAO SI DA SE ŽALIŠ! kad ja ulazim u čekaonicu pa sama da vidim
inače, rasni je manje bio u banu zbog posta vezanog za moju porodicu, trajni mu je skinut
a eru je terao putinku da mi na fb traži da ga odbanujem i nije mu skinut ni dan bana
Kakav pristup druze niko ga nije vredjao dok nije poceo da sve naziva glupima i debilima i nisam siguran za pederima ali nesto slicno sig
Ja sam mu onda lepo rekao da se nasisa kurca a cak i tada nisam video nesto mnogo uvreda vise je bila sprdnja na racun njegovog debilizma e sad sto nije u stanju to da prihvati jer “ga sprdaju manje vredni od njega” to je njegov problem. A vidim i tvoj xd
Upravo ti o tome pricam Kozma, nemaju svi ljudi bol u kurcu poput mene za internet imaginarna sranja, imali ste fleksibilna i nepostojana pravila za razlicite ljude i to je dovelo do cega je dovelo... videla bi ti itekako da se radilo o nekome ko te interesuje.
aj ne seri za licemerje, racunao si za to u cekaonici da necu printovati sve sto si pisao a pisao si neke vrlo ruzne stvari, vrlo smradovski i podmuklo je to sto radis, jos pre 2 godine pa racunas da se bas ne secam nicega sto si prethodnih strana pisao i kacio
drzi printove od pre 2 godine u bukmarkovima
Neka sam i licemer ako tako mislis boli me bas kurac. Ti uglavnom nisi, lizes se sa tilmom samo zato sto vodite neki vas dzihad protiv mene za koji mene iskreno boli kurac iako je slikao polugolu maloletnicu u besvesnom stanju na urgentnom centru kada su je doveli na ispiranje. I to sa seksualnom konotacijom. I sada je eru zivotinja zbog tvoje cerke od 11 godina a ovu malu od 15-16 ko jebe. Duvaj ga bre ja sam za tebe ljudska velicina i moralna gromada
moj sin me ne interesuje pa sam rasniju skinula ban?
nemam pojma o cemu govoris niti gledam slike maloletnica koje iko kaci, kakav crni dzihad ko je sad paranoican
Eru brate sta god da je radio treba da budes debil da te toliko izvede iz takta neko ko te prca, mislim realno. To ko pre, ako se neko seca, koliko ljudi je samo napustilo sajt jer ih je JTU zajebavao na cetu lol
Daj Kozma reci ovom manijaku bolesnom Eru da slika stoji u privatnim porukama, ako je bolestan ne mora da ispada i glup
eru, imam i ja tu sliku, ajde prekini
Eru sto se mene tice ne moze da te opere nista
gamby, 80% ljudi ovde ne zna ko je JTU, ok ukapirali smo da si osnovo sajt, al mnogi su došli par godina posle toga
Ja koliko vidim Rasnog nema ni na vidiku, a ovaj bolesnik opet krenuo da sere toliko o poredjenju
Bombas uvek sam delimicno ironican u postovima i to dobro znas ali ajde pravi se blesav eto ja sam paranoican ti si surovi realista
Ma ne tvoj pristup niti pristup bagre iako su ostali bili znatno manje principijelni od tebe već su naduvali čoveka već posle njegovog prvog, potpuno korektnog i neutralnog posta (uzgred, činjenica da te svi odreda, uključujući i mene, na neki način izuzimaju kad govore o toj ekipi bi trebalo da ti nešto govori) već pristup kosmopolite. Ono, "žao mi Džimija" i nastavak lizanja sa ekipicom. E od toga mi se sere već par godina. Onako, baš.
P.S. Pedere je u priču uveo lenor a ne Džimi.
ajde i ti odjebi kosmopolita s glumljenjem keve
:o
Bolesnik bolesni