Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Gledaj bombas kako ih je strah naterao da ispile kad su videli kakav savez ce da udari na njih ja sam tvoj luka brazi bombas ti budi kum
ne pravim poso sa onima koji nose ferari patike pseto, samo najk i diadora, zao mi je
Oces davati instrukcije sta da radim ili ne samo teoretises nesto nikakav predlog nista jedi mi govna bas
pa ne znam ko je mislio ikad da ovi modovi cegitaur kosmopolita i slicni valjaju kurcu, ostavite ovoj debilcini krune kad su mu toliko bitne, malo je ponizavajuce da se koprca autisticno svaki put kad neko na njega udari
Odakle ti to sa nosim ferari brate ja samo najk i adidas
Boh nikad nije deo vecine i jacih
To mi je u karakteru
Podelite se pa mi javite broj i ja cu na stranu slabijih da casno ukrstimo koplja
Ok Bombi stvarno nemam nameru da ulazi u neku svadu sad ovde
Osnovna ideja jeste da prozvani osete onaj mali deo covecanskog u sebi i dostojanstveno priznaju greske, a zatim budu degradirani, bilo stvarno ili moralno
Haha jebote, ladno anketa. Nemoj Bomb brate, realno sve nas boli kurac za moderatore, tako se manje više i ponašamo. Ok, mogli bi malo da pridave ove duplake koji baš neograničeno jednu govna, ali i ako ne urade to nikom ništa. Ovo za Kosmoplitu i Truća koji su kao dali pristup svojim moderatorskim nalozima mi je do jaja priča, onako za uz pivo ispred prodavnice, ozbiljna je taman koliko i kada lokalni alkosi bistre svetsku politiku cugajući Jelen iz flaše na Remeovo opšte zgražavanje xd
Brate ako nam je to plan popusili smo kurac vec
Eto imamo jedan zajednicki cilj da se banuju dupli nalozi
Fino smo krenuli
Bomb esi za to?
Izvini, nemas nikakav legitimitet da bilo sta predlazes, glasanje se nastavlja.
hahah
Kako nemam pa ovo je moj sajt si realan ti?
I Gonzo je predlozio citaj forum malo pls
Ostavi me na miru
Želim da razgovaramo
bombas, jel te uznemirava ovaj duplak?
Dupli su tolerisani iz razloga da neko moze da pise drugim stilom pisanja u odnosu na original, dveiljadeosamnaeste nemaju nikakvu svrhu osim jedenja govana i nerviranja gonza haha gonzo ljubi ps xd
Banovati to sve cak i ako ne vredjaju i ne spemuju mrs i kurac a ako “ne mogu da se sete sifre na originalu” ostaviti dupli al banovati originalni
jebote nisam znao da se ljudi tolko dopisuju
Glavni aj se dopisujemo malo